Έκαναν πίσω για το τέμενος!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117556-805
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 27/07/11 15:48
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Χριστιανισμός και Θρησκείες, 00285-117556-805
Περιγραφή:

Έκαναν πίσω για το τέμενος!..

Αποσύρθηκε η τροπολογία για το τέμενος στον Βοτανικό!.. Για «χειρονομία καλής θέλησης» -προς το ΛΑΟΣ- έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου!.. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..

Υπαναχώρησε στις πιέσεις του ΛΑΟΣ για τον Βοτανικό ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Στην απόσυρση της τροπολογίας για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό, από το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές, προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έπειτα από πιέσεις του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι θα την επανακαταθέσει την προσεχή Πέμπτη σε άλλο νομοσχέδιο. Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων.

Το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές, που περιλάμβανε την τροπολογία, ξεκίνησε να συζητείται την Τρίτη στη Βουλή, αλλά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει, υποστηρίζοντας ότι αυτή δεν είχε την παραμικρή συνάφεια με το αντικείμενο του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ενώ επιπλέον δεν είχε συζητηθεί προηγουμένως στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Αποσύροντας την τροπολογία ο κ. Παπακωνσταντίνου μίλησε για «χειρονομία καλής θέλησης» και τόνισε ότι προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τααυθαίρετα. Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη τροπολογία ρυθμίζει μια σειρά θεμάτων που χειρίζεται ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Σηφουνάκης ο οποίος δεν μπορεί να είναι στη Βουλή για να την αναπτύξει.

Για ακατανόητη κυβερνητική πρεμούρα είχε κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης. «Δεδομένου ότι ο αρμόδιος Υπουργός αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, ο ΛΑΟΣ ευελπιστεί, πέραν της διαδικασίας, να επανεξεταστεί από την κυβέρνηση και το περιεχόμενό της» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.

ΠΗΓΗ: www.tovima.gr