Τα περίεργα τατουάζ της πανέμορφης Ελεονώρας Μελέτη!..

Κωδικός Πόρου: 00285-114427-672
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 06/07/11 22:20
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Παράξενα και Περίεργα!.., 00285-114427-672
Περιγραφή:

Τα περίεργα τατουάζ της πανέμορφης Ελεονώρας Μελέτη!..

Σταυροί, πεντάλφες, εξάκτινα άστρα του Δαβίδ, νεκροκεφαλές κι ό,τι άλλο φανταστεί ο νους του ανθρώπου έρχονται να διακοσμήσουν το σώμα των Ελληνίδων τηλεπαρουσιαστριών, που με τον δικό τους τρόπο φαίνεται ότι θέλουν να μας στείλουν το δικό τους μήνυμα!.. Ποιο είναι – άραγε- το μήνυμα της πανέμορφης Ελληνίδας τηλεπαρουσιάστριας, Ελεονώρας Μελέτη, με τα δικά της τατουάζ ;

ΟΠΩΣ έχουν διαπιστώσει οι πάντες, τελευταία πολλές Ελληνίδες καλλιτέχνιδες και ιδίως τηλεπαρουσιάστριες κάνουν διάφορα τατουάζ στο σώμα τους, ακόμη και σε .. παρεξηγήσιμα μέρη, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Δεν είναι μόνον η δερματοστιξία, η χάραξη –δηλαδή- εικόνων, σχεδίων και τα τοιαύτα, στο σώμα τού ανθρώπου με αιχμηρό όργανο, ο στιγματισμός ή το λεγόμενο τατουάζ, που δημιουργεί προβληματισμούς σε κάθε πολίτη, αλλά και ο ιδιόρρυθμος τρόπος με τον οποίον παρουσιάζουν τα τατουάζ αυτά οι καλλίγραμμες και πανέμορφες Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες.

Η … παραλιακή και πάντα καλλίγραμμη Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, με τα τατουάζ που έχει «σφυρηλατήσει» στο σώμα της. Τι μηνύματα θα ήθελε να περάσει άραγε στον κόσμο;
Ελεονώρα Μελέτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ελεονώρα Μελέτη, αυτή η γλυκύτατη και καθ’ όλα άξια Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια, η οποία τελευταία θεάθηκε με ένα περίεργο σύμβολο στο πίσω μέρος του λαιμού, ανάμικτο με μυστικιστικούς συμβολισμούς, που ο καθένας απορεί τι μήνυμα μπορεί να περάσει στον κόσμο, που την παρακολουθεί.

Βεβαίως, η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει συνηθίσει με αρκετά τατουάζ που έχει στο σώμα της, όπως διαπιστώνουμε από τις πολλές φωτογραφίσεις, που έχει κάνει στο παρελθόν, ιδίως σε παραλίες, απ’ όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Αλλά το θέμα μας δεν είναι εκεί. Ούτε εστιάζεται στις σέξυ φωτογραφίσεις της για τις οποίες πολλά μπορεί να γράψει ο καθένας, ανάλογα από την σκοπιά που υπηρετεί. Το θέμα μας είναι αυτά καθαυτά τα μυστικιστικά σύμβολα, με τα οποία οι Ελληνίδες καλλιτέχνιδες και ιδίως οι τηλεπαρουσιάστριες τα προβάλλουν μπροστά στο φακό.

Η πάντα απαστράπτουσα σε ομορφιά, Ελεονώρα Μελέτη, με το συμβολικό τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της! Ωστόσο, η ίδια, όπως δείχνει η δεξιά φωτογραφία, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ιερείς της Εκκλησίας μας!.. Είναι κι αυτό ένα μήνυμα, που θέλει να στείλει στον κόσμο!..

Μυστικισμός, γαρ; …

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να πούμε ότι άλλο πράγμα είναι ο μυστικισμός (1) με τον οποίον έχει σχέση ο κάθε μυστικιστής (2), που ενδιαφέρεται για ένα μυστικιστικό (3) τρόπο ζωής και άλλο η μυστηριακή φιλοσοφία, που λαμβάνει όχι μόνο φιλοσοφική, αλλά, πρωτίστως, θεολογική διάσταση (π.χ. αρχαία μυστήρια, τα Επτά Μυστήρια της Εκκλησίας).

Η Ελεονώρα Μελέτη, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάζει τα τατουάζ στο σώμα της, περνάει σίγουρα κάποια ανθρωπιστικά, θρησκευτικά και, ασφαλώς, οικολογικά μηνύματα, αν σκεφτεί κανείς τη μεγάλη καταστροφή που έχουμε κάνει στο περιβάλλον που ζούμε.

Κι αν εδώ υπάρχει ένας προβληματισμός για το πόσο ορθή είναι η σκέψη μας, σίγουρα η πανέμορφη Ελονώρα Μελέτη δεν έχει καμία σχέση με τις λεγόμενες … Μυστικιστικές Εταιρείες!

Η Ελεονώρα Μελέτη σε πολύ … σεξυ εμφάνιση, καθώς θεάται σε μία ελληνική παραλία. Τα τατουάζ στο σώμα της είναι εμφανή και προδίδουν ενδεχομένως ένα «μυστικιστικό» τρόπο σκέψης με οικολογικό περιεχόμενο!..

Και για όσους δεν γνωρίζουν, αξίζει να θυμίσουμε, ότι οι Μυστικιστικές Εταιρείες είναι οργανώσεις πολιτικές, θρησκευτικές και κοινωνικές, που κρατούν κρυφό το σκοπό τους και τα μέλη τους κρύβουν τη συμμετοχή τους σ' αυτές.

Οι μυστικές εταιρείες υπήρχαν από πολύ παλιά (Ιερατεία στην Αρχαία Αίγυπτο, μύστες των Ορφικών μυστηρίων) και αναπτύχθηκαν περισσότερο το 14ο αιώνα (Φιλική Εταιρεία, ρωσικές επαναστατικές οργανώσεις, Κου - Κλουξ - Κλαν κ.ά.).

Οι μυστικές εταιρείες είχαν επίσης μεγάλη διάδοση το μεσαίωνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. μυστικισμός ο· 1. τήρηση μυστικότητας, απόλυτη εχεμύθεια· 2. τάση προς καθετί το μυστηριώδες, μυστικοπάθεια· 3. (φιλοσ.) φιλοσοφικό σύστημα και θρησκευτικό δόγμα κατά το οποίο ο άνθρωπος αποκτά τη γνώση τού θείου και την τελειότητα με έντονη ενατένιση που φθάνει ώς την έκσταση και ενώνει έτσι τον άνθρωπο με το θείο κατά μυστηριώδη τρόπο· 4. η πνευματική διάθεση να πιστεύει κανείς στην ύπαρξη και τη δράση απόκρυφων υπερφυσικών δυνάμεων που διέπουν τον κόσμο και τα ανθρώπινα· 5. περιληπτική ονομασία τών μεταφυσικών και θεολογικών δοξασιών που βασίζονται στην παραδοχή απόκρυφων δυνάμεων οι οποίες ενεργούν πάνω στον κόσμο. [ΕΤΥΜΟΛ. Αντιδάνεια λ., πρβλ. γαλλ. mystic-isme (< μυστικός + -ισμός*). Η λ. μαρτυρείται από το 1812 στον Κ. Κούμα].
2. μυστικιστής ο, θηλ. μυστικίστρια· 1. αυτός που έχει τάσεις μυστικισμού· 2. οπαδός τού φιλοσοφικού συστήματος τού μυστικισμού. [ΕΤΥΜΟΛ. < μυστικισ-μός. Η λ. μαρτυρείται από το 1876 στον Ν. Κοτζιά].
3. μυστικιστικός -ή, -ό· αυτός που ανήκει ή αναφέρεται στον μυστικισμό ή στους μυστικιστές, αυτός που ρέπει προς τον μυστικισμό. Επίρρ. μυστικιστικά· με μυστικιστικό τρόπο.[ΕΤΥΜΟΛ. < μυστικιστής. Η λ. μαρτυρείται από το 1894 στην εφημερίδα Ακρόπολις].