Ώστε υπάρχουν στο διαδίκτυο ανθρωποφάγοι;

Κωδικός Πόρου: 00285-114431-321
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 12/05/11 19:22
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Παράξενα και Περίεργα!.., 00285-114431-321
Περιγραφή:

Κι όμως!.. Όπως αποκάλυψε η γνωστή τηλεφημερίδα “Ζούγκλα.gr”, συνελήφθη ένας κανίβαλος (ανθρωποφάγος, δηλαδή), από τη Σλοβακία, που «ψάρευε» στο Διαδίκτυο ανθρώπους πρόθυμους να δολοφονηθούν και στη συνέχεια να τους φάει!.. Διαβάστε την είδηση, που δημοσιεύθηκε μόλις χθες!.

Συνελήφθη ο κανίβαλος του Διαδικτύου

«Στη «φάκα» των Αρχών της Σλοβακίας έπεσε σήμερα ο αποκαλούμενος κανίβαλος του Διαδικτύου.

Πρόκειται για έναν 43χρονο άνδρα από τη Σλοβακία, ο οποίος «κυκλοφορούσε» στο Internet ζητώντας θύμα πρόθυμο να δολοφονηθεί και στη συνέχεια να μαγειρευτεί, για να φαγωθεί από εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ελβετός απάντησε θετικά στο αίτημα, διότι νόμισε ότι επρόκειτο για αστείο. Ωστόσο, όταν τηλεφώνησε στον 43χρονο, κατάλαβε ότι ο Σλοβάκος εννοούσε αυτά που έλεγε.

Το επόμενο βήμα ήταν ο Ελβετός να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Προς έκπληξη του κανίβαλου στο ραντεβού που έδωσαν, αντί για το θύμα, παρουσιάστηκε ένας αστυνομικός που τελικά τον συνέλαβε.»

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, αφού φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε τέτοια πράγματα από κανίβαλους (*)!..

Και να σκεφτεί κανείς, ότι σήμερα τα Ελληνόπουλα διαγωνίζονταν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - και συγκεκριμένα  στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας-  με θέμα τα υπέρ και τα κατά τού Διαδικτύου!... 

----------------

*κανίβαλος
και καννίβαλος, ο· 1. ανθρωποφάγος· 2. (μτφ.) θηριώδης, άγριος, απάνθρωπος, ωμός, αγριάνθρωπος.
[ΕΤΥΜΟΛ. < γαλλ. cannibale < ισπ. canibal ή caribal < αραουακικό caniba ή carib- «γενναίος, δυνατός άνδρας» (γλώσσα τών ιθαγενών τών Αντιλών)].