Όλοι της γης οι πονεμένοι … εξωγήϊνοι!!

Κωδικός Πόρου: 00285-114432-143
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 10/04/11 20:02
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Παράξενα και Περίεργα!.., 00285-114432-143
Περιγραφή:

Τι να κάνουν τα παιδιά στην Αμερική; Είδαν κι απόειδαν με τους … λιακουραίους και τις κάθε λογής … ανεξήγητες πύλες των όποιων εχόντων  ψυχολογικά σύνδρομα, δεν βρήκαν πουθενά εξωγήνους κι άρχισαν να κάνουν ... εγχείρηση στα αφτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά!.. Ήμαρτον, Κύριε!..

ΕΙΧΑΤΕ καιρό ν’ ακούσετε για … εξωγήϊνους, τώρα που (δόξα των Θεώ) σταμάτησαν να μας βομβαρδίζουν και να μάς κάνουν πλύση εγκεφάλου με τις εκπομπές τους στην τηλεόραση οι κάθε λογής … πύλες ανεξηγήτων φαινομένων (να που η κρίση έχει και τα θετικά της!..) ή οι κάθε λογής θεωρίες, που υποστήριζαν διάφοροι κύριοι οι οποίοι αποπροσανατόλιζαν το κοινό από τα καθημερινά τους προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια; Τώρα όλοι αυτοί οι κύριοι προσγειώθηκαν στην σκληρή πραγματικότητα αφού όλα αυτά, που υποστήριζαν τόσα χρόνια,  είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων ευφάνταστων συγγραφέων και μη!

Όμως, τι σημαίνει ο όρος εξηγήινος (1) ή εξωγενείς δυνάμεις (2); Τι σημαίνει κάθε τι που έρχεται σε επαφή με τη γη και οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι … εξωγήϊνο ον; Για όλα αυτά  έχουμε γράψει το βιβλίο μας: «Αγία Γραφή και Εξωγήϊνα Όντα: Η αλήθεια και τα παραμύθια», με πάρα πολλά ιστορικά και αρχαιολογικά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν το γεγονός, ότι όλα αυτά που βλέπουμε στον ουρανό και νομίζουμε ότι είναι εξωγήινα όντα, τελικώς είναι ή αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων  καλοπροαίρετων ανθρώπων με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ή έργα ανθρωπίνης χειρός, παρά τα όσα περί αντιθέτου λέγονται!

Αυτός και ο λόγος που τα παιδιά στην Αμερική είδαν και απόειδαν, που λένε στο χωριό μας, δεν είδαν πουθενά εξωγήινους, και αντί να πάρουν ... τα όρη και τα βουνά, βρήκαν μια άλλη διέξοδο, κάνοντας εγχείρηση στα αφτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά (!!).. Δεν το πιστεύετε; Διαβάστε το δημοσίευμα που ακολουθεί:

Κάνουν εγχείρηση στα αφτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά! Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του ΑΒC για τη νέα μανία της Αμερικής! 

Μετά τα tatoo και τα σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος, οι νέοι της Αμερικής αποφάσισαν να κάνουν μόδα κάτι πιο ανατρεπτικό το οποίο όμως είναι και πιο επικίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι νέοι ξαπλώνουν στο χειρουργικό τραπέζι ο ένας μετά τον άλλον για να φτιάξουν αφτιά, όμοια με αυτά των ξωτικών στον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών".

Μάλιστα όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ, υπάρχουν και κάποιοι -όχι γιατροί- που κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις σε ιδιωτικούς χώρους, χρεώνοντας μέχρι και 600 ευρώ για μια 20λεπτη επέμβαση στα δύο αφτιά, κατά την οποία ο ασθενής δε ναρκώνεται!

Εκτος από τους κινδύνους που κρύβει αυτή η νέα... μόδα, οι γιατροί λένε ότι υπάρχει και κάτι ακόμη: Είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανέλθει το αφτί στην κανονική του μορφή, σε περίπτωση που ο πελάτης το μετανιώσει. (3)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. εξωγήινος -η, -ο· 1. κυριολεκτικά, αυτός που δεν βρίσκεται, δεν υπάρχει ή δεν ανήκει στη γη· 2. στη σφαίρα τής επιστημονικής φαντασίας, αυτός που ζει σε άλλον κόσμο εκτός τής γης, αυτός που ζει στο διάστημα ή σε άλλον πλανήτη ή και που προέρχεται από άλλον κόσμο, άλλον πλανήτη· 3. (μτφ.) αυτός που φαίνεται να μην ζει στον πραγματικό κόσμο, που δεν έχει αίσθηση τής πραγματικότητας.[ΕΤΥΜΟΛ. επίρρ. έξω + ουσ. γη + παραγωγική κατάληξη -ινος].

2. εξωγενείς δυνάμεις . Οι δυνάμεις που επηρεάζουν τη μορφή της επιφάνειας της Γης και έχουν τη ρίζα τους σε εξωτερικά φαινόμενα και όχι στο εσωτερικό του πλανήτη. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι δυνάμεις που προκαλούν αποσάθρωση και διάβρωση των πετρωμάτων και μεταφορά και απόθεση υλικών από υψηλά σε χαμηλά τμήματα. Η δράση των ε.δ. είναι συνεχής, συντελείται σε τεράστια κλίμακα και, κατά κάποιο τρόπο, ανταγωνίζεται τη δράση των ενδογενών δυνάμεων, αφού τείνει να εξαλείψει το ανάγλυφο και να ομαλοποιήσει την επιφάνεια του πλανήτη. Επομένως, η μορφή του ανάγλυφου που παρατηρεί καθημερινά ο άνθρωπος είναι το συνδυασμένο αποτέλεσμα της επίδρασης αυτών των δύο παραγόντων. Χαρακτηριστικές ε.δ. είναι η δύναμη του ανέμου και του νερού, οι διαφορές θερμοκρασίας που προκαλούν διαβρωτικά φαινόμενα κλπ.

3. ΠΗΓΕΣ: α) http://www.newsit.gr β) www.zappit.gr