Έλατο, βρήκε γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη, στον... πνεύμονα νεαρού Ρώσου!

Κωδικός Πόρου: 00285-114422-1503
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 02/11/11 23:39
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Παράξενα και Περίεργα!.., 00285-114422-1503
Περιγραφή:

Έλατο, βρήκε γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη, στον... πνεύμονα νεαρού Ρώσου!

Απίστευτο, αλλά αληθινό!.. Ρώσοι χειρουργοί στα Ουράλια βρέθηκαν μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της καριέρας τους, όταν εντόπισαν ένα δεντράκι ερυθρελάτης 5 εκατοστών να έχει κυριολεκτικά φυτρώσει στα πνευμόνια ενός 28χρονου Ρώσου!.. Οι γιατροί που μελέτησαν το σπάνιο αυτό περιστατικό, εικάζουν ότι το δέντρο φύτρωσε εκεί όταν ο νεαρός άνδρας εισέπνευσε έναν σπόρο!..

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ στο περιοδικό «Ορίζοντας των Παραπληγικών» και δεν πίστευα στα μάτια μου!.. Το ίδιο πιστεύω και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας!.. Διαβάστε την είδηση:

Ρώσοι χειρουργοί στα Ουράλια βρέθηκαν μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της καριέρας τους, όταν εντόπισαν ένα δεντράκι ερυθρελάτης 5 εκατοστών να έχει κυριολεκτικά φυτρώσει στα πνευμόνια ενός 28χρονου Ρώσου.

Οι γιατροί που μελέτησαν το σπάνιο αυτό περιστατικό, εικάζουν ότι το δέντρο φύτρωσε εκεί όταν ο νεαρός άνδρας εισέπνευσε έναν σπόρο!

0 28χρονος Αρτιόμ Σιντορκίν (Artyom Sidorkin), από την πόλη Ιζέβσκ (Ιzhevsk), βρέθηκε αρχικά στο χειρουργείο λόγω υποψίας καρκίνου, καθώς παραπονέθηκε για αφόρητους πόνους στο στήθος, έντονο βήχα και αιμόπτυση. Οι ακτινογραφίες του όμως, δεν έδειξαν ότι υπάρχει όγκος, αλλά ένα ξένο σώμα δίπλα στον πνεύμονα του.

«Όταν αρχίσαμε να κόβουμε με το νυστέρι γύρω από τον όγκο, βρήκαμε ένα ξένο αντικείμενο. Μετά ανακαλύψαμε ένα ζωντανό κλαδί ελάτης! Ήταν μεγάλη έκπληξη!», τόνισε ο χειρουργός που αρχικά νόμιζε ότι είχε παραισθήσεις. Γιατροί που ήταν παρόντες στο χειρουργείο, έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν...πράσινες βελόνες! «Το κλαδί ήταν πράσινο, σαν να το είχαμε μόλις κόψει από το δάσος!», είπε ο Σεργκέι Σουκάνοφ, γιατρός στο νοσοκομείο εκεί.

Θεωρούν ωστόσο ότι ο 28χρονος εισέπνευσε τον σπόρο, ο οποίος εγκαταστάθηκε στον πνεύμονα και φύτρωσε εκεί. 

Το κομμάτι του πνεύμονα που αφαιρέθηκε μαζί με το μικρό έλατο φυλαχθηκε σε ειδικό διάλυμα για να μελετηθεί καθώς παρόμοιο φαινόμενο δεν έχει εμφανιοτείξανά παγκοομίως... (*)

------------

ΠΗΓΗ: "Ορίζοντας των Παραπληγικών", Τεύχος 64, Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2011, σελ. 36.