Δημοκρατία ή Ασυδοσία;

Κωδικός Πόρου: 00285-113687-2817
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 08/07/12 1:40
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Η Άλλη Άποψη, 00285-113687-2817
Περιγραφή:

Δημοκρατία ή Ασυδοσία;

Ένα άρθρο του νέου και φερέλπιδα δημοσιογράφου κ. Αποστόλου Μιχαϊλίδη για το θέμα που ανέκυψε περί συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων και μάλιστα όταν αυτοί θέλουν να υιοθετούν παιδιά.

Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το κ. Άγγελο Σακκέτο που φιλοξενεί για άλλη μία φορά άρθρο μου στο πολύ καλό και οργανωμένο διαδικτυακό του ιστότοπο, το sakketosaggelos.gr. Πριν από 2 μέρες ένας "φίλος" μου στο facebook έκανε μία ανάρτηση που αφορούσε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Τσίπρας σε ένα gay περιοδικό στο οποίο είχε δηλώσει ότι όχι απλώς στηρίζει τους γκέι στις παρελάσεις αλλά πιστεύει και στηρίζει το δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να μπορούν να υιοθετούν παιδί.

Πριν συνεχίσω να πληροφορήσω τους ανθρώπους που θα διαβάσουν το άρθρο ότι πίστευα πολύ κάποιες εκ των ιδεών του κ. Τσίπρα και στη πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου του 2012 τον είχα ψηφίσει, στην άλλη εκλογική αναμέτρηση απείχα, αυτό το λέω για να μην πουν κάποιοι ότι είμαι εναντίον του Τσίπρα, όμως ο άνθρωπος φαίνεται ότι προκειμένου να κυβερνήσει είναι ικανός να καταλύσει κάθε αξία και ηθική σε αυτό το τόπο, γιατί μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε όλοι σας ότι αυτό το κάνει για να κερδίσει ψήφους.

Σοκαρισμένος λοιπόν από αυτή την ανάρτηση σχολίασα εννοείται αρνητικά τη συγκεκριμένη δήλωση, πιστεύω ότι αυτό το μέτρο δεν ονομάζεται δημοκρατία αλλά ασυδοσία και κατάργηση κάθε ίχνους της πατροπαράδοτης οικογένειας. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θα κάνει στο κρεβάτι του και με ποιον ή ποια, όμως όταν μιλάμε για παιδιά τα πράγματα αλλάζουν. Ο κ. Τσίπρας σέβεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αλλά καταπατάει πλήρως τα δικαιώματα των παιδιών "αναγκαζοντάς τα" να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που κατά 90 τοις 100 θα γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλοι ενήλικες στο μέλλον, που θα υποστούν μεγάλη κοροϊδία από τους συμμαθητές τους, καλά δεν αναφέρω καν τι θα γίνει όταν αυτά τα παιδιά πάνε να υπηρετήσουν τη θητεία τους και γενικά όλη τους η ζωή θα είναι με προβλήματα τεράστια και πολλές φορές αξεπέραστα.

Όταν έγραψα πάνω-κάτω αυτά που σας ανέφερα σαν σχόλιο οι περισσότεροι πέσαν να με "φάνε" λεγοντάς με εμμέσως πλην σαφώς φασίστα, ομοφοβικό, μέχρι και ένας άφησε να εννοηθεί ότι όλοι εμείς που έχουμε αυτή την άποψη στην πραγματικότητα … ερεθιζόμαστε από άλλους άντρες και μόνο ένας κύριος συμφώνησε με τις απόψεις μου. Τρομάζω πραγματικά όταν βλέπω ότι στο άκουσμα μιας δήθεν δημοκρατίας οι περισσότεροι "τσιμπάνε" και πιστεύουν τον κάθε λαοπλάνο που κοιτάει προσωπικά συμφέροντα.

Ξεκαθαρίζω ότι εγώ δεν θα δεχτώ ποτέ την πλήρης διάλυση της κοινωνίας μας, γιατί αν γίνει αυτό το μέτρο που λέμε άνωθεν, οι οικογενειακοί θεσμοί, τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη θα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Σε μια υγιή δημοκρατία φυσικά γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία και εγώ με τα μόνα "όπλα" που μπορώ να αντισταθώ είναι με την ψήφο μου και με την κατάθεση της γνώμης μου και ο κάθε άνθρωπος αυτά είναι τα 2 "όπλα" που διαθέτει.

Σας καλώ λοιπόν όλους σας, ειδικά πάνω σε αυτό το θέμα να αγωνιστούμε, ξέρω ότι μπορεί τώρα να προηγούνται άλλα θέματα, όμως και αυτό είναι κάτι που πρέπει πιστεύω να το έχουμε ψηλά στη λίστα μας, γιατί φανταστείτε αύριο-μεθαύριο να ισχύσει ένας τέτοιος νόμος το τι έχει να γίνει...

Πείτε με συντηρητικό, ομοφοβικό ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά επιτρέψτε μου την έκφραση, ξερνάω μόνο και μόνο στην ιδέα ότι παιδιά θα έχουν "γονείς" ομοφυλόφιλους και πιθανότατα μπορεί που και που να τους βλέπουν και να ερωτοτροπούν, γιατί οι περισσότεροι εξ'αυτών των ανθρώπων δεν έχουν ιδιαίτερες ηθικές αναστολές ή να το πω και στη γλώσσα τους πιστεύουν στην υπερβολική "ελευθερία" όλων των πραγμάτων και των καταστάσεων. Κλείνοντας τονίζω, πιστεύω απόλυτα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ άλλα όχι στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

Δεν με ενοχλεί οι γκέι να συζούν, δεν με ενοχλεί οι γκέι να παντρεύονται (στο δημαρχείο), γιατί αυτό είναι σεβασμός των δικαιωμάτων των άλλων. Είναι δικιά τους η ζωή και μπορούν να τη κάνουν ό,τι θέλουν, όμως είμαι απείρως ΚΑΤΑ στο να υϊοθετούν αυτοί οι άνθρωποι παιδιά όχι από εγωϊσμό ή από δεν ξέρω και γω τι άλλο, αλλά μόνο και μόνο για τα ίδια τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας. Σας ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο και την υπομονή σας.