Απίστευτο!.. Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα;

Κωδικός Πόρου: 00285-111561-1530
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 06/11/11 16:59
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Αποκαλύψεις, 00285-111561-1530
Περιγραφή:

Απίστευτο!.. Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα;

Το διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου:«Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το»!.. Η ιστοσελίδα «Claimgreece.com», προτρέπει: «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα»! Αυτός είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος: «Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος»!.. Διαβάστε τι αποκαλύπτουν γνωστές τηλεφημερίδες (news247.gr. madata.gr, Star.gr και άλλες)!..

Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα

Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε το χάρτη της Ελλάδας γεμάτο από σημαίες άλλων χωρών; Η ιστοσελίδα με τον "κίτρινο" τίτλο "διεκδικήστε την Ελλάδα", καλεί τους φορολογούμενους της Ευρωζώνης να πάρουν όποιο κομμάτι της χώρας επιθυμούν.

Στέλιος Μπαμιατζής Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 06 2011 15:35 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 06 2011 16:03

Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το! Αυτή είναι η ιδέα της ιστοσελίδας Claimgreece.com, η οποία εστιάζεται στη γενίκευση πως αφού η Ελλάδα χρωστάει οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να πάρουν ότι επιθυμούν.
Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας συνοδεύουν την ιστοσελίδα τους με ένα απλό, μικρό κείμενο.
"Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα" (-Claim your piece of Greece) είναο ο τίτλος και υπότιτλος "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος! - "European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!".
Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα.
Εφόσον λοιπόν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες, οπότε ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.
Προχωρώντας ακόμα περισσότερο η ιστοσελίδα προτρέπει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να χτίσει μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσει, να φτιάξει πισίνα και να καλέσει τους φίλους του ώστε να πάνε βαρκάδα στη θάλασσα που του ανήκει.
Όσο για το κείμενο τελειώνει ως ακολούθως:
"Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου". (1)

Ας δούμε τώρα τι γράφουν τα "madata.gr":

Απίστευτο! Ιστοσελίδα "μοιράζει" την Ελλάδα σε ευρωπαίους φορολογούμενους

Αν είναι δυνατόν! Την ώρα που οι μισοί ευρωπαίοι θέλουν να μας στείλουν στην δραχμή, κάποιοι άλλοι θέλουν μας πάρουν την Ελλάδα!!!

Σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο οι ιδρυτές καλούν τους ευρωπαίους φορολογούμενους να επιλέξουν ποιο «κομμάτι» θέλουν να πάρουν, αφού… τους ανήκει!
«Οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ξεπληρώσει το χρέος της, οι ευρωπαίοι έχουν το δικαίωμα να την πάρουν! Τώρα μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο μέρος για τις διακοπές σου», αναφέρει το κείμενο, ενώ από πάνω υπάρχει ο χάρτης της Ελλάδας με σημαιούλες όσων έχουν δηλώσει επιθυμία να αποκτήσουν ένα κομμάτι γης. Και είναι πολλοί αυτοί!
«Φτιάξε μια όμορφη βίλα, μια πισίνα, καλέστε τους φίλους σας και πηγαίντε για ψάρεμα. Κάντε ότι θέλετε. Η Ελλάδα σας ανήκει», προσθέτει.

Έξαλλοι οι Έλληνες που το ανακάλυψαν

Όσοι Έλληνες πάντως το έχουν πάρει χαμπάρι δηλώνουν στο twitter την αγανάκτηση τους για την κίνηση αυτή.
«Αυτό το claimgreece.com είναι μούφα να τους πεις. Δάνεια δίνουν, δεν δίνουν τσάμπα λεφτά να του πεις. Άιντε, κουνούκια», αναφέρει κάποιος.
«Claim a piece for Greece. You paid for it! Ακούς ΓΑΠ», γράφει κάποιος άλλος.
«This is shameful... How easily humans turn on each other where money is concerned. claimgreece.com», αναφέρει κάποιος τρίτος. (2)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. news247.gr
2. madata.gr. Star.gr κ.α.