Μέχρι τη Βουλή έφθασε το επίδομα της Ελένης;

Κωδικός Πόρου: 00285-114478-1163
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 17/09/11 22:19
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Πολιτικά Θέματα, 00285-114478-1163
Περιγραφή:

Μέχρι τη Βουλή έφθασε το επίδομα της Ελένης;

Είναι απίστευτο, αλλά το θέμα με το επίδομα της τρίτεκνης μητέρας, που λαμβάνει η γνωστή Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, έλαβε πολιτικές διαστάσεις! Μία πολιτική αντιπαράθεση την οποία προκάλεσε η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star για το επίδομα τρίτεκνης μητέρας που λαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Αιτία το γεγονός ότι έχει τέτοια οικονομική άνεση, που προφανώς και δεν χρειάζεται τα 266 ευρώ το μήνα!

Μέχρι και πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star για το επίδομα τρίτεκνης μητέρας που λαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Αιτία το γεγονός ότι έχει τέτοια οικονομική άνεση, που προφανώς και δεν χρειάζεται τα 266 ευρώ το μήνα.

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2010, όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης είχε διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Ανδρέα Λοβέρδο για το επίδομα στους τρίτεκνους με οικονομική άνεση. «Ήμουν σε εκδήλωση τριτέκνων, οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα «Ηρώδη, Ηρώδη». Όταν ρώτησα ποιος είναι αυτός ο Ηρώδης μου απάντησαν: Μα ο Λοβέρδος φυσικά», είπε από το βήμα της Βουλής τότε ο κος Ροντούλης. Λίγη ώρα πριν, ο υπουργός υγείας διεμήνυε ότι κατόπιν συνεννόησης με το υπουργείο οικονομικών, προσπάθησε να καταργήσει την καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος σε υψηλόμισθες οικογένειες. «Η θέσπιση εισοδηματικού κριτηρίου δίνει ελάχιστα χρήματα και πολύ μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση. Αν το θέμα το δει κανείς στοχευμένα ανά οικογένεια, ενδεχομένως να δίνει πολύ μεγάλη δυσκολία. Σκεφτήκαμε λοιπόν να απαλείψουμε αυτήν την μέθοδο, να καταργήσουμε αυτό το μέσον και κατόπιν συνεννόησης με το υπουργείο οικονομικών να το δούμε γενικότερα», είπε.

 

Η εντυπωσιακής ομορφιάς Ελένη Μενεγάκη σε μια πολύ σέξι εμφάνιση, πριν παντρευτεί και γίνει πολύτεκνη μητέρα!..

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι είναι τουλάχιστον εξωπραγματικό σε μια τέτοια εποχή να υπάρχουν άτομα που λαμβάνουν ποσά της τάξεως των 80.000 ευρώ το μήνα και να παίρνουν και επίδομα τρίτεκνης οικογένειας.

Την ίδια περίοδο, τέλη του 2010 δηλαδή, η Ελένη είχε σχολιάσει το θέμα μέσα από την εκπομπή της, στην οποία αναφέρθηκε ότι το Κράτος σκοπεύει να κόψει τα επιδόματα των τριτέκνων στις υψηλόμισθες οικογένειες. «Από εμάς, που δεν το έχουμε και τόσο μεγάλη ανάγκη, ας κοπεί», είχε πει τότε χαρακτηριστικά η Ελένη. Έλα όμως που δεν κόπηκε ποτέ…

Το θέμα εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλα γνωστά πρόσωπα, όχι μόνον της τηλεόρασης, αλλά γενικότερα της σόουμπιζ λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα, αλλά το δίνουν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Στον τρόπο που επιλέγει να το αξιοποιεί αναφέρθηκαν ηθοποιοί, μοντέλα και παρουσιάστριες που βρέθηκαν στο fashion night out. «Με ενδιαφέρει να δω τι το κάνει. Μήπως δηλαδή το χαρίζει κάπου που δεν το ξέρουμε», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση της Ιωάννας Σουλιώτη. «Αφού το δικαιούται γιατί να μην το πάρει;» ρώτησε η Κατερίνα Λέχου, ενώ το μοντέλο Δαυίδ Σαμαράς είπε πως σίγουρα εάν το είχε, θα το έδινε σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη.

http://www.sigmalive.com/lifestyle/people/419679