Μελέτη-Τατιάνα εκεί; Μενεγάκη-Τσιμτσιλή εδώ!..

Κωδικός Πόρου: 00285-112941-1130
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 12/09/11 14:35
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Ελληνική Τηλεόραση, 00285-112941-1130
Περιγραφή:

 

Μακάρι να επαληθευτεί μια πληροφορία, που έχουμε, για το τηλεοπτικό παρασκήνιο και τότε θα δούμε … «γλέντια και χορούς»!.. Μετά τα όσα έγιναν στους τηλεοπτικούς σταθμούς με τις περίεργες «ζυμώσεις» προσώπων και εκπομπών, ίσως δούμε την Ελένη Μενεγάκη να έχει ως συμπαρουσιάστρια την ... Σταματίνα Τσιμτσιλή (!!).. Απίστευτο; Ίσως να είναι αληθινό!.. Βουνό με βουνό δεν σμίγει!... 

ΣΕΙΣΜΟΣ λέει η εφημερίδα «Εσπρέσσο» στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την ξαφνική απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού «Άλφα» για την Ελένη Μενεγάκη η οποία έπειτα από 15 χρόνια στο θρόνο της πρωϊνής ζώνης θα σερβίρει πλέον τον «καφέ» της το μεσημέρι.

«Ήδη, στα επιτελεία των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών επικρατεί πυρετός συσκέψεων και όλα είναι πάλι υπό εξέταση. Για ακόμη μία φορά η «βασίλισσα» Ελένη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η απόφαση τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο «Άλφα», θα πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη ύστερα από δεκαπέντε χρόνια στο θρόνο της πρωϊνής ζώνης να μετακομίσει στη μεσημεριανή, ούτε και το μεγάλο «ναι» της όμορφης παρουσιάστριας, η οποία πήρε το ρίσκο και σταμάτησε την αγαπημένη της συνήθεια να μας «σερβίρει» δηλαδή τον «καφέ» της στις 10 το πρωί…».

Σημαντικές μεταβολές…

Κακά τα ψέματα!.. Ο προηγούμενος ο χειμώνας, για να έρθουμε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε πράγματι αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για την παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα». Από τη μια οι προετοιμασίες της για τον γάμο με τον αγαπημένο της, Θέμη Σοφό, και από την άλλη οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Alter και το άγχος της επόμενης μέρας.
--Ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους εργαζόμενους του Alter, παραδέχτηκε σε μία συνέντευξή της η Σταματίνα. «Και λέω είναι και όχι ήταν, γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Απλά, εδώ και δύο εβδομάδες που επιστρέψαμε όλοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έξυπνη κοπέλα και ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της. Καλό θα ήταν λοιπόν να έχει δίπλα της ως συμπαρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή διότι, κακά τα ψέματα, αν «ξυπνήσει» κάποιος άλλος σταθμός και πάρει την Τσιμτσιλή , η Ελένη θα βλέπει την Σταματίνα … στην πλάτη!

Δυστυχώς, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η κατάσταση στον Alter δεν εμφανίζει ευοίωνες προοπτικές. Μακάρι να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων για μια ακόμη φορά, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, έχει κάνει πολύ θολό το τοπίο στο Μπουρνάζι και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μείνει με τη χαρά ότι επανήλθε στα τηλεοπτικά πλατό μόνο για μία ημέρα!!

Ευκαιρία, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός «Άλφα», εφ’ όσον βεβαίως θελήσει και η Ελένη Μενεγάκη και ρυθμίσει τα του συμβολαίου της πανέμορφης μελαχρινής παρουσιάστριας  με τον "Άλτερ", να προσθέσει στο επιτελείο του την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στα …μηχανάκια της AGB προς τα πάνω και μάλιστα, αν αυτό υλοποιηθεί, η τηλεθέαση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!!

"Άγνωστος Χ": Ευγενία Μανωλίδου!..

Βεβαίως, η τηλεοπτική φαρέτρα δεν εξαντλείται στα παραπάνω πρόσωπα, τη στιγμή κατά την οποίαν όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει και ένας άλλος "Άγνωστος Χ", ο οποίος, εν προκειμένω, είναι  η ...  Ευγενία Μανωλίδου, η οποία έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορεί να αλλάξει ριζικά το τηλεοπτικό τοπίο με μία μεταγραφή της στο κανάλι της Κάντζας, όπου θα ξεδιπλώσει κυριολεκτικά όλες τις πτυχές του καλλιτεχνικού της ταλέντου (από μουσική και χορό, μέχρι παρουσίαση καλεσμένων)!

Τι μένει, λοιπόν, από όλα αυτά; Ίδωμεν, διότι ο Σταμάτης Μαλέλης στο Star αποδεικνύει σε καθημερινή βάση ότι είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης του τηλεοπτικού τζόγου και σίγουρα δεν αστειεύεται όταν θέλει να είναι αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι!..