Χωρίς σημαία και θεό οι κοινωνίες είναι αιχμάλωτες του πάθους των!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117346-695
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 10/07/11 14:36
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117346-695
Περιγραφή:

Χωρίς σημαία και θεό οι κοινωνίες είναι αιχμάλωτες του πάθους των!..

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον υπόκοσμο της Χώρας μας!.. Δεν μας έφθαναν τα χρέη, η φτώχεια, η μιζέρια, η διαφθορά και τόσα άλλα που βιώνει σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία. Έρχεται και ο υπόκοσμος με τόσα συμβόλαια θανάτου, που λες με οδυνηρή απογοήτευση: «Σαπίσαμε!..». Και ήταν επόμενο!.. «Χωρίς σημαία και Θεό», όπως έλεγαν οι ήρωες του 1821 οι κοινωνίες θα είναι πάντα αιχμάλωτες του πάθους των!..

ΤΡΟΜΑΖΕΙ κυριολεκτικά ο αναγνώστης με όλα όσα αποκαλύπτονται από τη δράση όλων αυτών των ανόμων και παρανόμων που μετρούσαν τη ζωή των ανθρώπων –ακόμη και με συμβόλαια θανάτου- με μία σφαίρα!

Είναι τρομακτικό στη σκέψη και μόνο να σκέφτεσαι ότι ολόκληρη η Ελλάδα είχε γίνει υποχείριο αυτών των ανθρώπων που είχαν ως κέντρο δράσης την Θεσσαλία και δρούσαν εις βάρος των ανθρωπίνων ζωών!

Επιγραμματικά μόνο να δούμε τι λένε τα διάφορα ΜΜΕ:

-- Σοκ από τις αποκαλύψεις για το μαφιόζικο κύκλωμα!..
-- Δικογραφίες - μαμούθ για 220 άτομα!
-- Η μαφία της Θεσσαλίας εξουσίαζε όλη την Ελλάδα!
– 29 γυναίκες δέσποζαν στο κύκλωμα!
-- Διέθεταν ναρκωτικά κάθε είδους!
-- Είχαν δικό τους οπλοστάσιο με 43 αυτοκίνητα και 88 κινητά!

Κι όχι μόνο!

Συγκλονιστικό είναι το θέμα του «συμβολαίου θανάτου», που η αστυνομία διευκρίνισε ότι ο επικεφαλής της πολυπληθέστερης ομάδας εκ των τριών οργανώσεων, αφού φτάνει τα 105 άτομα, είχε έρθει σε συνεννόηση με έγκλειστο φυλακών, προκειμένου να δολοφονήσει συγκρατούμενο, ο οποίος ευθυνόταν για το θάνατο συγγενικού του προσώπου.

Πώς θα γινόταν ο κινηματογραφικός τρόπος που είχε σχεδιαστεί η δολοφονία;

Τόσο απλά…

Θα γινόταν –λέει- κατά την διάρκεια μεταγωγής του κρατουμένου-υποψηφίου θύματος, από τις φυλακές στο Δικαστήριο, εντός του ειδικού οχήματος μεταφοράς, με τον κρατούμενο που είχε αναλάβει την εκτέλεση του συμβολαίου να «χτυπάει» το υποψήφιο θύμα στα κάγκελα του οχήματος και εν συνεχεία να προφασιστεί ότι το.. «ατύχημα» συνέβη λόγω φρεναρίσματος (!!)

Απίστευτα πράγματα!.. Σατανικές συλλήψεις νοσηρών εγκεφάλων!.. Δαιμονικές επινοήσεις αρρωστημένων μυαλών!..

Ό,τι και να πει ή να γράψει κανένας αισθάνεται ότι δίπλα του βλέπει εφιάλτες και κακούργους!.. Δολοφόνους που μετρούσαν τη ζωή των ανθρώπων –ακόμη και με συμβόλαια θανάτου- με μία σφαίρα!

Ας είναι καλά τουλάχιστον η Ελληνική Αστυνομία η οποία, σε αντίθεση με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, αυτή τη φορά έπραξε εις το ακέραιο το καθήκον της. Αυτός και ο λόγος που της αξίζει ένα πολύ μεγάλο «εύγε»!..

Αλλά ας μη σταθούμε εκεί!... Να θυμηθούμε μόνο τους θρυλικούς ήρωες του 1821 που λέγανε ότι χωρίς σημαία και θεό οι κοινωνίες είναι αιχμάλωτες του πάθους των!

Και είδαμε που καταντήσαμε την ελληνική κοινωνία διώχνοντας τον Χριστό όχι μόνο μέσα από αίθουσες σχολείων, δικαστηρίων ή άλλου, αλλά μέσα από την ίδια την καρδιά μας! Πετάξαμε τον Θεό κι αρπάξαμε τις πέτρες!.. Για τον χρυσό χάσαμε τον Χριστό!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Γίναμε μια κοινωνία κινουμένων αγαλμάτων, χωρίς καρδιά, χωρίς ψυχή, χωρίς αισθήματα!

Και τώρα τί κάνουμε; Μαζεύουμε τα σκουπίδια μας!

Ας μην αυταπατώμεθα. Ένας είναι ο δρόμος για τη εθνική, αλλά και ατομική σωτηρία μας. Ο δρόμος που θα μας βγάλει από το ηθικό αδιέξοδο: Η θεαματική στροφή στις παραδοσιακές μας αξίες. Στις εθνικοθρησκευτικές μας παραδόσεις!

Εκεί που ο άνθρωπος βρίσκει τον άνθρωπο και του δείχνει την καρδιά του!... Την καρδιά του κι όχι το περίστροφό του!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΥΓ. Θα μου επιτραπεί το σημερινό μου «σχόλιο» να το αφιερώσω στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου αδελφού, Ιωάννη Π. Σακκέτου, του οποίου σήμερα είχαμε το 40ήμερο μνημόσυνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του!..