Σικάγο η Αθήνα;

Κωδικός Πόρου: 00285-117407-306
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 10/05/11 14:20
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117407-306
Περιγραφή:

 

Σικάγο η Αθήνα;

Επιτέλους!.. Με αφορμή τη σημερινή δολοφονία ενός αθώου πολίτη στο κέντρο της Αθήνας τα πολιτικά κόμματα άρχισαν να εξεγείρονται και ζητούν από την Πολιτεία «να αναλάβουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες τους-από τους οποίους έχουν επιφορτιστεί να τους προστατεύουν-ξεριζώνοντας το κακό από όπου κι αν προέρχεται»!.. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του "Πανελληνίου Άρματος Πολιτών"!..

«Η σημερινή δολοφονία ενός αθώου πολίτη στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύει περίτρανα πως η πολιτεία, η αστυνομία και οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών βρίσκονται σε πλήρη διάλυση. Πλέον είναι πασιφανές, πως ο έλεγχος των συνοικιών της Αθήνας βρίσκεται σε αδίστακτες συμμορίες που δε διστάζουν να δολοφονήσουν ακόμα και για μια κάμερα βιντεοσκόπησης. Η σημερινή κυβέρνηση είναι αδύνατη να εκπληρώσει ακόμη και τα στοιχειώδη καθήκοντά της.

Καλούμε άμεσα τόσο το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και τους Δήμους, να αναλάβουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες τους-από τους οποίους έχουν επιφορτιστεί να τους προστατεύουν-ξεριζώνοντας το κακό από όπου κι αν προέρχεται. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αλλάξουν την ονομασία του λεκανοπεδίου από Αττική… σε «Σικάγο», βάσει των νέων εντολών που δίνονται από τα κέντρα της «παγκοσμιοποίησης».

Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία και καταπάτηση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Σε όλα υπάρχουν όρια. Όπως πάντα υπήρχε το δικαίωμα της φιλοξενίας και του ελεύθερου λόγου έτσι πάντα υπήρχε ο εξοστρακισμός και το βάραθρο…»

Για την αντιγραφή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011