Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117396-374
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 21/05/11 15:36
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117396-374
Περιγραφή:

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μαζών έχει πάντα τον τρόπο του να πανικοβάλει τις ανθρώπινες κοινωνίες, που δεν το υπηρετούν. Πότε με ιούς γρίπης, πότε με «κάρτες πολίτη» και πότε με πολέμους, επιχειρούν να χειραγωγήσουν τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας ανδρείκελα του συστήματος, τα λεγόμενα φερέφωνα ή παπαγαλάκια, που πληρώνονται αδρά για να «ξελαρυγγιάζονται» στα κανάλια και όπου αλλού!..

Γουσταύος Λε Μπον (1841-1931), συγγραφέας του περίφημου έργου: «Η Ψυχολογία των Μαζών».

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου των ανθρωπίνων μαζών είναι κάτι που εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται από κοσμοκράτορες, για να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη σκέψη, ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε εποχής.

Στην αρχαιότητα, για παράδειγμα, αν κρίνουμε μ’ αυτά που διαβάζουμε στον Πολύαινο, τον Πλούταρχο, τον Διόδωρο Σικελιώτη, αλλά και άλλους συγγραφείς, είχαν την δυνατότητα να επηρεάζουν τις μάζες με μεθόδους που δεν διαφέρουν και πολύ από τις σημερινές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θάνατος του Αθηναίου στρατηγού Κίμωνα. Κατ’ εντολή του ιδίου ο θάνατός του (στο Κίτιον της Κύπρου) επί 30 ημέρες έμεινε άγνωστος εις τον στρατό του, για να μην πανικοβληθούν οι Αθηναίοι και να νικήσουν τους Φοίνικες και τους Κίλικες, που ήσαν μαζί με τους Πέρσες, ενώ ταυτόχρονα κατατρόπωναν τον στρατό που ήταν στην παραλία!.. Ό,τι είδαμε αργότερα με τον Ελ Σιντ!..

Επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το γνωστό σε όλους «άρτον και θεάματα» (ιπποδρομίες, αρένες κλπ) είχε σαν στόχο όχι απλώς τον έλεγχο των μαζών, αλλά τον τρόπο με τον οποίο μπορούσαν να κατευθύνουν τα πλήθη εις βάρος τού όποιου αντιπάλου!

Στο Βυζάντιο τα πράγματα, από πλευράς ελέγχου των μαζών, δεν ήσαν διαφορετικά. Η ευπιστία των πολιτών ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι σήμερα ακόμη και σε απλά πράγματα που μπορούσε να κάνει ένας Αυτοκράτορας, για να ελέγξει ή παρασύρει τα πλήθη. Και τα παραδείγματα είναι τόσα πολλά "ων ουκ έστιν αριθμός"!

Σήμερα, όπως διαπιστώνουν οι φίλες και φίλες, η παγκόσμια εξουσία βρήκε τον τρόπο να ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες με την τηλεόραση της τρομολαγνίας και το διαδίκτυο στις όποιες εκφάνσεις του. Ακόμη και ορισμένοι «χάκερς» παίζουν το όποιο παιχνίδι ελέγχου του ατόμου με τη δυνατότητα προσβάσεως στα προσωπικά δεδομένα που έχει αρχειοθετημένα ο ανύποπτος πολίτης στον υπολογιστή του! 

Αλλά το παγκόσμιο σύστημα δεν αρκείται εκεί. Πρέπει να τρομοκρατήσει και -ει δυνατόν- να εξοντώσει (;) ολόκληρους πληθυσμούς, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας από τους πάσης φύσεως «μπλόγκερς», οι οποίοι αποκάλυψαν τους εγκεφάλους των διαφόρων δήθεν επιδημιών, που «εξαπέλυσαν» στον κόσμο διάφορους «ιούς» (της γρίπης, των χοίρων ή των ζόμπι που μας ετοιμάζουν τώρα), για να μπορούν, πέραν των άλλων, να θησαυρίζουν ορισμένες παντοδύναμες φαρμακευτικές εταιρίες ανά τον κόσμο!

Ένα μονάχα: Για να εξαναγκάσουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια, που προωθούσαν διάφορες εταιρίες, κι επειδή δεν μπορούσαν να τον υποχρεώσουν, αφού οι ίδιοι οι γιατροί δεν εμβολιάζονταν, επιστράτευσαν την τότε υπουργό Υγείας (ας μην πούμε το όνομά της) να κάνει δημόσια το εμβόλιο της γρίπης, ώστε να παρασύρει τουλάχιστον τους εύπιστους εις τον εμβολιασμό. Και το έκανε (!!).

Μιλάμε για τέτοιες γελοιότητες, που ωστόσο κάποιοι κύριοι θησαύρισαν και εξακολουθούν να θησαυρίζουν με τα καμώματά τους.

Αλλά να ήσαν μόνον αυτά; Κάποιοι λένε ότι μας κάνουν ακόμη και ειδικούς ψεκασμούς στον αέρα με ειδικά αεροπλάνα καθώς τα τοξικά καρκινογόνα μεταλλικά σωματίδια, που διασκορπούν, περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Όταν ο Γουσταύος Λε Μπον έγραφε το βιβλίο «Η Ψυχολογία των Μαζών» ίσως να γνώριζε κάτι περισσότερο από μας που βλέπουμε, δυστυχώς, να επαληθεύεται εις το ακέραιο.

Κλείνοντας, να θυμίσουμε μόνο ένα στίχο του Διονυσίου Σολωμού:

«Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ κι αγαπημένε,
πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»!..

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σήμερον (Κωνσταντίνου και Ελένης)

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011