Ο … «Ιππότης του Ναού»!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117330-795
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 26/07/11 14:57
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117330-795
Περιγραφή:

Ο … «Ιππότης του Ναού»!..

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει κάποτε αυτή «η κόπρος του Αυγείου» που υπάρχει σε όλες σχεδόν τις στοές (υπόγειες, μυστικιστικές ή μη), όπου εξυφαίνονται αντεθνικά σχέδια (σε όλες τις χώρες του κόσμου) και διαμορφώνονται συνειδήσεις, όπως του παραπάνω «κυρίου», που δεν δίστασε να δολοφονήσει δεκάδες αθώους ανθρώπους στη Νορβηγία;

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι ο γράφων υπήρξε ένας από τους πιο σφοδρούς πολέμιους όλων των μυστικιστικών στοών, όπως κι αν λέγονται αυτές. Και αρθρογράφησε επί πολλά χρόνια στηλιτεύοντας τον μυστικιστικό τους χαρακτήρα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λειτουργούσαν υπό το φως του ηλίου!

Το λέει ο Χριστός: «πάς γάρ ο φαύλα πράσσων μισεί το φώς και ουκ έρχεται προς το φώς, ίνα μη ελεγχθή τα έργα αυτού· ο δε ποιών την αλήθειαν έρχεται προς το φώς, ίνα φανερωθή αυτού τα έργα, ότι εν Θεώ εστιν ειργασμένα.» (Ιω. 3, 21-22).

Δεν μετάνιωσα για όσα έγραψα εις βάρος τους τόσα χρόνια. Κι αν χρειαστεί θα γράψω περισσότερα. Ακόμη περισσότερο όταν έβλεπα να δικαιώνονται οι αποκαλύψεις που κάναμε για κάποιες τέτοιες στοές που «γεννούσαν» παρανοϊκούς ανθρώπους με διάφορα «τάγματα», όπως για παράδειγμα, του Ναού του Ήλιου, των Ιπποτών του Ναού και όπως αλλιώς λέγονται.

Δυστυχώς, κάποιοι παρανοϊκοί άνθρωποι θέλουν να γίνουν θεοί και αφήνουν πίσω τους χιλιάδες πτώματα!

Θυμηθείτε, για παράδειγμα, τι είχε γίνει με τον διαβόητο «Ναό τού Λαού» στη Γουιάνα στις 18 Νοεμβρίου του 1998. Ο Αρχηγός τους Τζιμ Τζόουνς, έπεισε τους οπαδούς του και αυτοδηλητηριάστηκαν περίπου 1.000 άτομα, ανάμεσά τους και πολλά μικρά παιδιά που φονεύθηκαν!...

Το ίδιο έγινε και με τον Ντέιβιντ Κορές, τον ...«προφήτη της αιώνιας σωτηρίας», στο Γουάκο τού Τέξας, το 1993, όπου οδήγησε τους οπαδούς του στην καταστροφή: 95 άτομα κάηκαν ζωντανά, μεταξύ των οποίων και 17 παιδιά!....

Λησμονεί κανείς τι έγινε με το «Τάγμα τού Ναού τού Ήλιου», τού Λικ Ζουρέ; Συνολικά 74 νεκροί από ομαδικές αυτοκτονίες-φόνους, το διάστημα από το 1994 έως το 1997!

Κι όμως!.. Αυτό το «Τάγμα», αν θυμάμαι καλά μια εκπομπή που είχε γίνει στην τηλεόραση (υπάρχουν τα αρχεία των σταθμών, ας ψάξουν ορισμένοι), πήγε να αγοράσει 400 στρέμματα γης για να κάνει νέο «ναό» σε μία κώμη δίπλα στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα, ενώ ένας «κύριος», που ταλάνισε πολλές φορές την Εκκλησία της Ελλάδος με τις αιρετικές του απόψεις, αλώνιζε κυριολεκτικά τις τηλεοράσεις φορώντας λευκό χιτώνα για να μας παριστάνει τον νέο … Μεσσία! Κανείς δεν αντέδρασε!..

Αλλά περί αυτών τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Υπάρχει η ομιλία του κ. Στ. Ταμάσιου, Στρατιωτικού Εισαγγελέως της Κύπρου, στην ΙΑ' Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη, για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας, όπου οι φίλες και οι φίλοι αναγνώστες θα πληροφορηθούν πολλά περισσότερα!

Τελείωσαν τα ψέματα!.... Θα πρέπει από σήμερα κόλας όλοι οι εισαγγελείς του τόπου ν’ αρχίσουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όλους αυτούς τους σκοτεινούς κύκλους (στοές κλπ) που λειτουργούν στην Ελλάδα και να βγουν στο φως όλα όσα κάνουν ή διαπράττουν εις βάρος όχι μόνον των συνανθρώπων μας, αλλά και της ίδιας της Πατρίδας! Να μάθουμε, επί τέλους, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι κύριοι, που απεργάζονται παρόμοια σκοτεινά σενάρια!

Οι καιροί ου μενετοί. Και η αντίδρασή μας πρέπει να είναι ακαριαία. Διαφορετικά όλοι αυτοί οι παρανοϊκοί δολοφόνοι, που κυοφορούνται παντού, όπως διαβόητος Νορβηγός … «Ιππότης του Ναού», που δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους στο Όσλο, ίσως χτυπήσουν κάποτε και την ίδια την Ελλάδα!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011