Ο … «ηλεκτρονικός δαίμων» της Βουλής των Ελλήνων!

Κωδικός Πόρου: 00285-117432-166
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 15/04/11 13:45
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117432-166
Περιγραφή:

Ο … «ηλεκτρονικός δαίμων» της Βουλής των Ελλήνων!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τον διαβόητο «δαίμονα του τυπογραφείου», ο οποίος παρεισέφρεε παντού και μας δημιουργούσε τεχνικά προβλήματα στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών ή βιβλίων. Αλλά να υπάρχει και … «ηλεκτρονικός δαίμων» και μάλιστα στην επίσημη Ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος διαγράφει το όνομα του Ιησού Χριστού από την Ιστοσελίδα, αυτός δεν είναι δαίμων, αλλά … ένα βαθμό ανώτερος! Εκτός κι αν…

«ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ορθόδοξος…», που λέει και το τραγούδι, θέλησα να κάνω χρήση του ηλεκτρονικού ευρετηρίου της επίσημης Ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων αναζητώντας το όνομα «Χριστός», προκειμένου να τεκμηριώσω ένα πολιτικό μου άρθρο.

Αλλά τι περίεργο!... Αντί του ονόματος Χριστός το ηλεκτρονικό ευρετήριο εμφανίζει το όνομα … Χρίστος! (Χρίστος Καπράλου, Χρίστος Βυζοβίτης κλπ).

Δεν το έβαλα κάτω!.. Λέω: «κάποιο λάθος θα έγινε» και αναζητώ το όνομα: «Ιησούς».

Τι περίεργο!.. Αντί του ονόματος «Ιησούς», το ηλεκτρονικό ευρετήριο αναζητήσεως της επίσημης Ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων εμφανίζει εκ νέου το όνομα … Χρίστος !!

Το πείσμα μου με έκανε να συνεχίσω την αναζήτηση του ονόματος «Ιησούς» γράφοντας και τα δύο ονόματα: «Ιησούς Χριστός».

Προς μεγίστη έκπληξή μου ξαναβλέπω να εμφανίζεται εκ νέου το όνομα … Χρίστος (Χρίστος Καπράλου, Χρίστος Βυζοβίτης, Χρίστος Πιλάλης, Χρίστος Βερελής κλπ).  

Η απορία μου έγινε μεγαλύτερη όταν αναζήτησα το όνομα «Μωάμεθ» και (ώ του θαύματος!) το όνομα εμφανίσθηκε κανονικά στην Ιστοσελίδα της Βουλής, χωρίς κανένα πρόβλημα! Το ίδιο και με τα άλλα ονόματα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς!.. Και τούτο όχι τόσο με την λειτουργία της επίσημης Ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων (για την οποίαν ο κατασκευαστής μπορεί να μη φταίει σε τίποτε), αλλά με την απροσεξία ή άγνοια του ανθρώπου που δημιούργησε το λογισμικό της Ιστοσελίδας αυτής, αφού στην αναζήτηση τα ονόματα εμφανίζονται σωστά εκτός από αυτό του Ιησού Χριστού!!

Εξυπακούεται ότι ο σεβαστός μας Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος θα δώσει τη δέουσα εντολή προς επιδιόρθωση του κακού και … απομάκρυνση του «ηλεκτρονικού δαίμονος» από την επίσημη Ιστοσελίδα!

Και αν το θέμα, που προέκυψε, είναι ένα απλό ανθρώπινο λάθος ή μια απροσεξία, το κατανοούμε απολύτως. Αν όμως υπάρχει σκοπιμότητα, κύριε Πρόεδρε, τι πρέπει να σκεφτούμε;

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2010