Μέχρι εκεί έφτασε, λοιπόν, η αφροσύνη ορισμένων χλιδάτων;

Κωδικός Πόρου: 00285-117395-379
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 22/05/11 14:59
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117395-379
Περιγραφή:

Μέχρι εκεί έφτασε, λοιπόν, η αφροσύνη ορισμένων χλιδάτων;

Την ώρα που οι κοινωνίες των ανθρώπων σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά κράτη δοκιμάζονται σκληρά λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και στην Ισπανία η διαμαρτυρία χιλιάδων πολιτών είναι μόνιμη και διαρκής στις πλατείες (σήμερα το ίδιο θα συμβεί και από Έλληνες στο Σύνταγμα) κάποιοι κύριοι προκαλούν με .. οργιαστικά πάρτι! Τι να πει κανείς;

Τα βραχιόλια του σεξ. Φαινομενικά αβλαβή, πολύχρωμα, βραχιόλια, που φορούν σήμερα οι νεαροί, απαγορεύθηκαν σε ΗΠΑ και Βραζιλία, αφού, πέρα από το ότι μάλλον οδηγούν σε ανάρμοστες πράξεις, σχετίσθηκαν με βιασμούς και φόνους!.. (Ελευθεροτυπία, 9 Απρ 2010 )

ΔΙΑΒΑΣΑ μια απίστευτη είδηση και σας τη μεταφέρω, για να διαπιστώσουν οι φίλοι και οι φίλες της στήλης αυτής μέχρι πού μπορούν να οδηγηθούν ορισμένοι άνθρωποι της χλιδής:

«Και ενώ οι περισσότερες εταιρίες θα έδειχναν την εκτίμηση για τον μόχθο των εργαζομένων τους με ένα καλό μπόνους, μια αύξηση, ένα διήμερο ρεπό έστω ο ασφαλιστικός κολοσσός "Munich Re" είναι απλά πολύ μπροστά.

Και αυτό γιατί σκέφτηκε ότι εκτός από τα χρήματα αυτό που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους σκληρά εργαζομένους της ήταν ένα κολασμένο πάρτι οργίων με άφθονο ποτό και σεξ.

Έτσι αποφάσισε να τους χαρίσει μια νύχτα πάθους για να τους κρατήσει πάνω από όλα παραγωγικούς και να έχουν κίνητρο να επιτύχουν και άλλους στόχους της εταιρείας μόνο και μόνο για να δουν με τι άλλο θα τους ανταμείψει.

Το περιστατικό συνέβη το 2007 σε ένα σπα της Βουδαπέστης ενώ μόλις προσφάτως ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο εν λόγω πάρτι οι καλεσμένοι μπορούσαν να συνευρεθούν με ιερόδουλες, οι οποίες ήταν πρόθυμες να κάνουν ό,τι θέλει το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό προς τέρψιν του.

Ωστόσο σύμφωνα με έναν εργαζόμενο αν και η είσοδος ήταν ελεύθερη και σου έδινε την εντύπωση ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου όλα ήταν τόσο καλά οργανωμένα που οι ιερόδουλες φορούσαν ειδικά χρωματιστά βραχιολάκια και όταν ικανοποιούσαν τον πελάτη τους έπαιρναν μια σφραγίδα ώστε να φαινόταν κάπου ότι είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους.

Ο εν λόγω εργαζόμενος, ο οποίος θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε την εφημερίδα Handelsblatt: "Μετά από κάθε συνεύρεση οι γυναίκες "σφραγίζονταν" στο χέρι ώστε να υπάρχει αρίθμηση με πόσους είχαν πάει".

Και συνέχισε λέγοντας ότι τα βραχιολάκια που φορούσαν ήταν κόκκινα και κίτρινα τονίζοντας ότι αυτές με το κίτρινο σου εκπλήρωναν όποια επιθυμία είχες.

Μάλιστα υπήρχαν και γυναίκες με άσπρα βραχιολάκια οι οποίες ήταν αποκλειστικά για το διοικητικό συμβούλιο και τους καλύτερους πωλητές» (news247.gr).

Τα σχόλια δικά σας.

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Κυριακή, 22 Μαΐου 2011