Ξενοκρατία, σοσιαλισμός και βαρβαρότητα!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117357-626
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 29/06/11 14:31
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117357-626
Περιγραφή:

Ξενοκρατία, σοσιαλισμός και βαρβαρότητα!..

Εμείς οι ανεξάρτητοι και κυρίαρχοι Έλληνες για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία σκύψαμε τόσο πολύ το κεφάλι απέναντι σε ξένους, που μας εκβιάζουν με τόσο ωμό, σκληρό και ανελέητο τρόπο!.. Κάποια στιγμή, όμως, θα υπάρξει και η Νέμεσις!.. Η θεία Νέμεσις των εθνικών εκλογών!.. Όποτε κι αν έρθουν!..

ΠΑΝΩ: Αριστερά: Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος και ο Άντονυ Ήντεν. Δεξιά: Ο Τζων Φόστερ Ντάλλες και ο Αλέξανδρος Παπάγος. ΚΑΤΩ: Αριστερά: Ο Πρόεδρος Νίξον με τον Τομ Πάππας. Στο μέσον ο Αμερικανός πρεσβευτής Τάλμποτ και δεξιά ο Αμερικανός πρεσβευτής Λάμπουϊς. Ήταν η εποχή που όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος, όπως ο Γ. Παπανδρέου, μιλούσαν πάντοτε για το τι λέει για τα εσωτερικά της Χώρας μας «ο ξένος παράγων»!..

ΤΟ 1974 οι Εκδόσεις «Πάπυρος» κυκλοφόρησαν σε «βίπερ» (μικρού σχήματος βιβλίο), ένα από τα σοβαρότερα βιβλία, που έχουμε διαβάσει στη ζωή μας. Τίτλος αυτού του βιβλίου: «Ξενοκρατία: Το αποκαλυπτικό χρονικό των ξένων επεμβάσεων στην Ελλάδα (1944-1974)», που αποτέλεσε πράγματι την μεγάλη επιτυχία του –τότε- περιοδικού «Επίκαιρα».

Το βιβλίο κάνει μια διαδρομή από τον τραγικό Δεκέμβρη του ’44 ως την αιμάσσουσα Κύπρο και την εθνική τραγωδία του ’74 και τον σατανικό μηχανισμό, που χρησιμοποιήθηκε για να νοθευτεί η πολιτική και εθνική ζωή της χώρας.

Διαβάζουμε σε τίτλους:

«Τριάντα χρόνια ξένων επεμβάσεων. Η Ελλάς παραχωρείται στην αγγλική κηδεμονία. Από τα Δεκεμβριανά στον εμφύλιο πόλεμο. Οι Άγγλοι παραδίδουν την σκυτάλη στους Αμερικανούς. Η Ελλάς πληρώνει τα λύτρα της βοηθείας. Βασιλεύς-Ουάσιγκτον εκτελούν τον Γέρο (της Δημοκρατίας). Οι συνταγματάρχαι: το μυστικό όπλο της CIA. Από την 21ην Απριλίου ως την Κυπριακή τραγωδία και την κατάρρευση της δικτατορίας. Ο νόμος και τα διδάγματα της Ξενοκρατίας».

Από τους τίτλους οι φίλοι αναγνώστες διαπίστωσαν κάποια πράγματα που αναντίρρητα μας θυμίζουν το παρόν. Την σημερινή πολιτική κατάσταση της Χώρας. Την Ξενοκρατία! Μια Ξενοκρατία που βιώνουμε με τόσο σκληρό και ανάλγητο τρόπο από τους Τροϊκανούς.

Ξαναδιαβάζουμε:

«Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από την απελευθέρωση της Ελλάδος το 1944. Την 18 Οκτωβρίου του έτους εκείνου, έφτανε στην Αθήνα η κυβέρνηση εθνική ενότητος από την Ιταλία, με επικεφαλής τον Γεώργιο Παπανδρέου. Έξη ημέρες μόλις είχαν περάσει από την αποχώρηση των τελευταίων Γερμανών. Και ενώ οι Έλληνες δεν είχαν ακόμη συνειδητοποιήσει την ιλιγγιώδη αλλαγή, η άφιξη της κυβερνήσεως ήταν ένα σύνθημα ελπίδας για ειρήνη, εθνική ενότητα, αναδημιουργία και αναγνώριση των τρομακτικών θυσιών του λαού για τον κοινό αγώνα. Με αυτές τις προσδοκίες, η υποδοχή των ανωτάτων κρατικών αρχών είχε τη μορφή παλλαϊκού ενθουσιώδους συναγερμού, που ο Γ. Παπανδρέου, την περιγράφει ως εξής στο βιβλίο του «Η αναίμακτος Απελευθέρωσις»:

«Η υποδοχή την οποίαν επεφύλαξεν ο Λαός της Πρωτευούσης εις την κυβέρνησιν της Απελευθερώσεως, υπήρξε χωρίς προηγούμενον εις την πολιτικήν ιστορίαν της χώρας. Το σύνολον του πληθυσμού ευρίσκετο εις τας οδούς, τους εξώστας και τας στέγας, οπόθεν την επευφήμει και έρραινε με άνθη. Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου και ο Στρατηγός Σκόμπυ επέβαινον της πρώτης ανοικτής αμάξης, ανταποδίδοντες τους χαιρετισμούς του ενθουσιώδους λαού».

Διαπιστώσατε κάτι; Ενώ η Ελλάς και τότε παραχωρήθηκε στην Αγγλική κηδεμονία, ο λαός επευφημούσε και έρραινε με άνθη και τον Γέρο της Δημοκρατίας (Γ. Παπανδρέου, παππού του σημερινού Έλληνα Πρωθυπουργού) και τον στρατηγό Σκόμπυ (!!).

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, που κάποτε μιλούσε για «σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα», τολμάει να πάρει τους Τροϊκανούς και να βγει στο Σύνταγμα και μάλιστα επιβαίνοντας «της πρώτης ανοικτής αμάξης»;

Ιδού το ερώτημα, που λέει πολλά!.. Αλλά κάποια στιγμή θα υπάρξει και Νέμεσις από τον ελληνικό λαό!.. Η θεία Νέμεσις των εθνικών εκλογών!.. Όποτε κι αν έρθουν!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011