Καλημέρα, Ελλάδα!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117385-441
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 01/06/11 15:08
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117385-441
Περιγραφή:

Καλημέρα, Ελλάδα!..

Η αρχή του τέλους των ανόμων της πολιτικής είναι πλέον γεγονός!.. Η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση όχι μόνο των «Αγανακτισμένων» πολιτών, αλλά και όλων όσων παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση – κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων πανεπιστημιακών δασκάλων, που μίλησαν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, σηματοδότησε το τέλος των ανόμων και παρανόμων της πολιτικής, που υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδας και του Ελληνισμού!.. Καλημέρα, Ελλάδα!..

Η ΑΡΧΗ έγινε!.. Το τέλος των ανόμων της πολιτικής ζωής του τόπου, εκείνων δηλαδή των επίορκων πολιτικών που υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού,  είναι «προ των θυρών»!

Η οργή και αγανάκτηση του ελληνικού λαού ξεσπά κατά κύματα!... Και τα κύματα αυτά όσο πάνε και θεριεύουν!.. Γίνονται πραγματικό τσουνάμι που παρασύρει τα πάντα!..

Οι ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη χθες στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και των άλλων πανεπιστημιακών δασκάλων, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όσο κι αν ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το θέμα και ορισμένοι άλλοι να μιλάνε για … οκτώ χιλιάδες άτομα, την ώρα που «βούλιαξε» κυριολεκτικά η Αθήνα!

Ακόμη και η Τρόϊκα, θορυβημένη από το παλλαϊκό κύμα οργής των Ελλήνων πολιτών, έσπευσε να κάνει στροφή 180 μοιρών και τα δήθεν καμώματά της για την 5η δόση του δανείου, ούτε που τολμάει να την αμφισβητήσει!

Αλλά, όλα αυτά, μπροστά στην οργή και αγανάκτηση του ελληνικού λαού είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αλίμονο αν η Επανάσταση του 1821 ξεκινούσε με το σκεπτικό των σημερινών πολιτικών, που μας έβαλαν στο Μνημόνιο, δήθεν για τις ... τσέπες των Ελλήνων! Ακόμη θα ήμασταν σκλάβοι των Οθωμανών!

Αυτός και ο λόγος που ορισμένοι πολίτες (αν αποδειχτεί, βεβαίως, ότι ήσαν «αγανακτισμένοι» και όχι κάποια προβοκατόρικη ενέργεια) ανάγκασαν πολλούς βουλευτές να φυγαδευτούν από τη Βουλή με όποιο μέσο μπορούσαν, συνοδευόμενοι από τις χιλιάδες … μούντζες και τα φασκελώματα των πολιτών!

Η αρχή έγινε!.. Το κύμα των «αγανακτισμένων» πολιτών και οι πανεπιστημιακοί μας δάσκαλοι, που μίλησαν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, έδειξαν τον δρόμο.

Ας τον ακολουθήσουμε!.. Οι καιροί ου μενετοί.

Καλημέρα, Ελλάδα και καλό μήνα!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από σήμερα 1η Ιουνίου 2011 ο γράφων αρχίζει μια μηνιαία συνεργασία με τον γνωστό ιστότοπο του κ Απόστολου Μιχαϊλίδη:  www.hellasgr.net  Όλα τα κείμενά μας συνολικά θα μπορεί ο κόσμος να τα επιλέγει κάθε φορά στη διεύθυνση: http://www.hellasgr.net/sakketos_writes.html Όσο για το πρώτο μας κείμενο δημοσιεύτηκε και μπορείτε να το δείτε στο ακόλουθο link.http://www.hellasgr.net/if_you_come_back.pdf