Kαι πάλι μαζί!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117472-1
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 06/03/11 14:38
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117472-1
Περιγραφή:

Kαι πάλι μαζί!..

Μετά από μια περίοδο … «ψυχρού πολέμου» με διάφορα τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας μας και όλα τα παρεμφερή, που μπορούν να δημιουργήσουν αυτού του είδους τις παρενέργειες, επανερχόμαστε στην … «ενεργό υπηρεσία» και δηλώνουμε εκ νέου το δυναμικό μας παρών με την ελπίδα ότι κάποιοι φίλοι ή εχθροί θα καταλάβουν κάποτε ότι πάνω απ’ όλα δεν είναι το χρήμα, αλλά ο άνθρωπος!..

 

Και πάλι μαζί!...

Έπρεπε να περάσει σχεδόν ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο υποχρεωτικής σιγής της φωνής της ιστοσελίδας μας, η οποία από τις 6 Οκτωβρίου 2009 μέχρι την 20ήν Φεβρουαρίου 2011, λειτουργούσε ανελλιπώς, χωρίς τα τελευταία ανεξήγητα και όλως ανερμήνευτα τεχνικά προβλήματα.

Δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε τους λόγους της έμμεσης, αλλά υπαρκτής φίμωσης αυτής της φωνής - άλλωστε ποιον ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα και μάλιστα σε εποχές δύσκολες και τρικυμισμένες; Αυτός και ο λόγος που δεν θα αναλωθούμε σε νέες επιχειρηματολογίες προκειμένου να πείσουμε «εαυτούς και αλλήλους» για ό,τι θέλησαν να κάνουν ορισμένοι εις βάρος μας.

Το θέμα είναι ότι η ιστοσελίδα μας (www.sakketosaggelos.gr) δηλώνει εκ νέου το δυναμικό της παρών, αλλά σε νέα περίοδο, που αρχίζει από σήμερα Κυριακή των Απόκρεω (ή της Αποκριάς) 6 Μαρτίου 2011.

Όπως παρατηρούν οι φίλες και οι φίλοι της ιστοσελίδας μας αριστερά υπάρχουν όλα τα θέματα των κατηγοριών των θεμάτων, που είχαμε στην προηγούμενη χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει όμως κανένα από τα περίπου 2.700 άρθρα που είχαμε αναρτήσει στην πρώτη περίοδο. Ελπίδα μας είναι αυτές οι κατηγορίες ν’ αρχίσουν και πάλι να «γεμίζουν» μέχρι που κάποιος άλλος «χάκερ» θ’ αρχίσει να γκρεμίζει και πάλι ό,τι εμείς με κόπο και ιδρώτα χτίζαμε για να δημιουργήσουμε μέσα στο διαδίκτυο της δική μας πολιτιστική πυραμίδα!

Αλλά δεν πειράζει!..

Είχαμε, όμως, μια προνοητικότητα! Όλα τα θέματα που είχαμε αναρτήσει στην προσωπική μας ιστοσελίδα τα έχουμε διασώσει στους δικούς μας υπολογιστές!.. Αυτός και ο λόγος που έχουμε τη δυνατότητα να στέλνουμε σε όποιον μάς ζητήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (sakketosaggelos@yahoo.gr) όποιο άρθρο επιθυμεί από την προηγούμενη χρονική περίοδο!

Αυτός και ο λόγος που από σήμερα όσα άρθρα θ’ ανεβαίνουν στο διαδίκτυο θα είναι νέα άρθρα διότι –όπως αντιλαμβάνεσθε- μάς είναι ανθρωπίνως αδύνατον ν’ αρχίσουμε εκ νέου την ανάρτηση 2.700 θεμάτων, που είχαμε αναρτήσει στο προηγούμενο διάστημα της πρώτης περιόδου!

Εξυπακούεται, ότι ορισμένες κατηγορίες θα καταργηθούν και θα εμφανισθούν νέες πολύ επίκαιρες και πιο δυμανικές με κεντρικό άξονα (ή γνώμονα) της δικής μας φιλοσοφίας, που είναι πάντα η Ελλάδα, ο Χριστός και ο Πολιτισμός!

Και να θυμούνται ορισμένοι ότι πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και όχι το χρήμα!..

Εύκολα κανείς μπορεί να κάνει το κακό καταστρέφοντας το δημιούργημα του άλλου. Το δύσκολο είναι πώς μπορείς εσύ να κάνεις το καλό ή να δημιουργήσεις το δικό σου έργο, για να σε χειροκροτεί ένας κόσμος περίπου 400.000 επισκεπτών, όπως είχαμε σε ένα χρόνο στην προσωπική μας ιστοσελίδα με πάνω από 2.000 επισκέψεις την ημέρα!.. Πώς θα οικοδομήσεις δηλαδή την δική σου πολιτιστική ή πολιτισμική πυραμίδα!..

Καλό ταξίδι νάχουμε και ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια θλιβερά γεγονότα, που αμαυρώνουν την ψυχή του ανθρώπου, τον μελαγχολούν και δεν τον κάνουν να αισθάνεται όμορφα, χριστιανικά και ωραία όπως ένας πραγματικός άνθρωπος, που ήθελε εκείνος ο Άνθρωπος, που γυρνούσε με ένα ραβδί στη Γαλιλαία!..

Σας εύχομαι Καλές Απόκριες και Χρόνια Πολλά!..

 

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Κυριακή 6 Μαρτίου 2011