Η χρυσή ευκαιρία των νέων!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117400-350
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 17/05/11 15:16
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117400-350
Περιγραφή:

Η χρυσή ευκαιρία των νέων!..

Εάν οι νέοι της Ελλάδος δεν ακούσουν τουλάχιστον τώρα τη δική μας (πατρική, αν θέλετε) φωνή και δεν εκμεταλλευτούν την χρυσή ευκαιρία, που τους παρουσιάζεται, για τη δημιουργία νέων πολιτικών φορέων από τους ίδιους, ώστε να στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα, δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα για το μέλλον!.. Η χρυσή ευκαιρία που τους παρουσιάζεται είναι τώρα και μόνον τώρα!..


Η ΜΕΓΑΛΗ αποχή των τελευταίων εκλογών (εθνικών και αυτοδιοικητικών) έδειξε κάτι το οποίο ενέβαλε όλους τους Έλληνες σε προβληματισμό και ιδιαίτερο σκεπτικισμό. Ότι υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα. Ένα μεγάλο κενό.

Και το κενό αυτό μεταφράζεται ή ερμηνεύεται όχι σε αποστροφή στην πολιτική από τους νέους, αλλά στους πολιτικούς, που πρόδωσαν τα όνειρά τους και έκαναν πράγματα γ’ αυτούς χωρίς αυτούς, με πρώτο και χειρότερο την υποθήκευση του μέλλοντός τους (Μνημόνιο κλπ).

Και τα πράγματα δεν προοιωνίζουν τίποτε καλύτερο. Οι τοκογλύφοι της Ευρώπης ή της Τρόϊκας προχωρούν περισσότερο. Έγιναν πλέον όχι μόνο τοκογλύφοι, αλλά και εκβιαστές. Και μιλάμε για χοντρούς εκβιαστές, όπως γράφουν σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους όλες σχεδόν οι εφημερίδες, αφού εκβιάζουν τη Νέα Δημοκρατία να δώσει έγγραφη διαβεβαίωση ότι θα υλοποιήσει κι αυτή το πρόγραμμά τους!!

Κοντολογίς, οι «νταβατζήδες», που βάλαμε στο κεφάλι μας, και για τους οποίους δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα Δικαστήριο να τους δικάσει για τον χοντρό εκβιασμό που μας κάνουν, επιθυμούν «σώνει και καλά»να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά τους αδιαφορώντας αν στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατικούς θεσμούς και η όποια, που εκλέγεται με δημοκρατικές διαδικασίες, πάνω απ’ όλα είναι υπηρέτης του ελληνικού λαού και όχι της Τρόϊκας!

Ας μην αυταπατώμεθα. Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να κάνει πολλές «κωλοτούμπες» προκειμένου να βρει «κοινά σημεία» με το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να επιτευχθεί μία συναίνεση, για να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της Τρόϊκας. Ίσως και το αντίθετο. Αυτός και ο λόγος που για μια ακόμη φορά κάποιοι «κύριοι» θα αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς!

Φίλες και Φίλοι, δεν μας παίρνει άλλο!.. Μέχρις εδώ η εθνική κατάθλιψη!...Κι αυτό το λέμε μετά λόγου γνώσεως, δεδομένου ότι η αυτοκαταστροφική πορεία της Χώρας μας δεν έχει τελειωμό. Κάτι πρέπει να γίνει. Κι αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι νέοι της Ελλάδος να αναλάβουν αυτοί τα ηνία της Χώρας!

Εδώ και τώρα να σχηματίσουν νέους πολιτικούς σχηματισμούς. Νέα πολιτικά κόμματα. Δεξιά, αριστερά, κεντρώα, όπως θέλουν ας τα ονομάσουν, αρκεί να καλύψουν αμέσως το μεγάλο κενό, που δημιούργησαν οι τελευταίες εκλογές με την μεγάλη αποχή. Ας γίνουν αυτοί οι θηρευτές του λεγόμενου «δημιουργικού κενού»!

Ένα είναι βέβαιο. Όλοι οι Έλληνες θα τους ακολουθήσουν! Και θα τους ακολουθήσουν διότι η ίδια η φύση μισεί το κενό και σπεύδει αμέσως να το καλύψει. Οι νέοι γιατί δεν το κάνουν;

Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν για τους νέους της Ελλάδος, που έτσι κι αλλιώς είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού τού Τόπου!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011