Η Επιστροφή των Μυρίων Φίλων!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117361-600
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 25/06/11 16:19
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117361-600
Περιγραφή:

Η Επιστροφή των Μυρίων Φίλων!..

Μετά από ένα τρίμηνο αμφιταλαντεύσεων, δυσχερειών και πολλών άλλων δυσκολιών στην εύρυθμη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας, η ομαλή ροή είναι πλέον περισσότερο από εμφανής και η επιστροφή των μυρίων φίλων μας έχει αρχίσει να γίνεται σε … κατακλυσμιαία βάση!.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!..

Μόνο τα εισερχόμενα e-mail προς την Ιστοσελίδα μας, όπως δείχνει η φωτογραφία- ντοκουμέντο, μέχρις στιγμής έχουν ανέλθει τον αριθμό των 1.939 ηλεκτρονικών μηνυμάτων, χωρίς να λάβουμε υπόψη τα ομαδικά ηλεκτρονικά μηνύματα (!!). Πραγματικός χαμός!...

ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!.. Γίναμε και πάλι τρανοί!.. Η Ιστοσελίδα μας, μετά τα όσα μύρια τράβηξε από διάφορους κυρίους, επανήλθε στη φυσική της ροή και, όπως διαπιστώνουν οι φίλοι και οι φίλες, το ένα θέμα διαδέχεται το άλλο.

Με συγκίνηση το γράφω, αλλά δεν ήταν εύκολο πράγμα να έχεις αναρτήσει στην Ιστοσελίδα σου περίπου 3.000 άρθρα (για την ακρίβεια 2.776 άρθρα), που έγραψες με τα χεράκια σου μέσα σε 15 μήνες και κάποια στιγμή όλα αυτά να εξαφανίζονται για λόγους, που δεν θέλω πάλι να αναπτύξω!

Η Ιστοσελίδα δεν είναι facebook, που κάποιοι γράφουν ένα σχόλιο των πέντε λέξεων και περιμένουν κάποιος να γράψει «Αρέσει στον τάδε» και τελειώσαμε!.. Άντε να βάλουμε και μερικά τραγούδια από το Youtube για να γεμίσει η σελίδα του προσωπικού μας προφίλ και να νομίζει ο κόσμος ότι «γίνεται χαμός με το άτομό μας»!..

Εδώ μιλάμε για χιλιάδες πολυσέλιδα άρθρα, με φωτογραφίες, ιστορικά και αρχαιολογικά ντοκουμέντα που αν τα αριθμήσεις ή τα κεφαλαιοποιήσεις γίνονται τουλάχιστον 100 ολόκληρα βιβλία των 500 σελίδων έκαστο!

Επαναλαμβάνω: Η Ιστοσελίδα –και μάλιστα η επώνυμη ιστοσελίδα, όπως η δική μας- δεν είναι facebook, που ασχολούνται μαζί σου πέντε-έξι, άντε δέκα το πολύ διαδικτυακοί φίλοι και τελειώσαμε!

Η Ιστοσελίδα έχει να κάνει σε καθημερινή βάση με εκατοντάδες ή και χιλιάδες επισκέψεις, όπως είναι η δική μας η οποία, πέραν των εκατοντάδων ή χιλιάδων επισκέψεων, δέχεται επί πλέον εκατοντάδες εισερχόμενα ή ομαδικά e-mail που μας στέλνουν διάφοροι φίλοι και φίλες με πολύ σοβαρά θέματα!

Όπως βλέπετε και σεις στη δεύτερη φωτογραφία-ντοκουμέντο, μόνο τα εισερχόμενα e-mail έχουν καταγράψει μέχρις στιγμής τον αριθμό των 1. 939 εισερχομένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, χωρίς να λάβουμε υπόψη τα ομαδικά μηνύματα προς την Ιστοσελίδα μας, πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε για πραγματικά … μύριους (= χιλιάδες) φίλους και φίλες!

Χθες, 24 Ιουνίου 2011, παρά το γεγονός ότι ήταν Παρασκευή και έφευγε ο κόσμος, και παρά το γεγονός ότι έχουμε αναρτήσει όχι 2.776 άρθρα, που είχαμε στην πρώτη περίοδο, αλλά μόνον 600 άρθρα, το σύνολο των ημερησίων επισκεπτών μας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας κατασκευής της Ιστοσελίδας μας (ATnet Communications Α.Ε.), ανήλθε στον αριθμό των 1.419 ατόμων, πράγμα που όπως βλέπετε, σε λίγο καιρό –και με τη δική σας αγάπη- θ’ αγγίξουμε πολύ σύντομα τον αριθμό των 2.000 ατόμων την ημέρα!

Ήδη, για κάθε λεπτό της ώρας που περνάει έχουμε και από έναν επισκέπτη (!), ενώ μέχρι τώρα πάνω από 500.000 επισκέπτες έχουν τιμήσει με την παρουσία τους την προσωπική μας ιστοσελίδα, που έχει γίνει πλέον ένα πραγματικό τηλεπεριοδικό με δεκάδες θέματα, εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, χιουμοριστικά και άλλα!!

Διαπιστώνετε και σεις ότι δεν έχουμε καμία δυσκολία να ανακοινώνουμε τα επίσημα αποτελέσματα της Ιστοσελίδας, που δεν τολμάει να κάνει κανένας άλλος, για να «μας το παίζει μεγάλος» ενώ στην πραγματικότητα η επισκεψιμότητά του είναι ελάχιστη ή και μηδενική!

Για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλους τους φίλους και τις φίλες της Ιστοσελίδας μας και τους εύχομαι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο παλμό! Για την Ελλάδα και τον Χριστό!

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011