Η Επανάσταση των Δικαίων!..

Κωδικός Πόρου: 00285-117380-475
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 06/06/11 14:20
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117380-475
Περιγραφή:

Η Επανάσταση των Δικαίων!..

Όπως το προβλέψαμε!.. Έτσι και έγινε!.. Βούλιαξε κυριολεκτικά το Σύνταγμα!.. Η Αθήνα, όπως και η Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδος, έγιναν «παρανάλωμα του πυρός» του μεγάλου, του φλογερού και ιερού πάθους των Ελλήνων για άμεση πτώση των τυράννων της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας!... Και το σάλπισμα έγινε!.. Η αρχή του τέλους των σαλτιμπάγκων της πολιτικής είναι γεγονός!..

ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Σύνταγμα!.. Ολόκληρη η Αθήνα έγινε κυριολεκτικά ένα καμίνι!.. Το ιερό και ασίγαστο πάθος των Ελλήνων πολιτών, που βροντοφώναξαν «όχι» στα απάνθρωπα, ανάλγητα και εξοντωτικά μέτρα των τοκογλύφων της Ευρώπης ή της Τρόϊκα, έγινε φωτιά!.. Μια πυρκαγιά που μεταλαμπαδεύεται παντού!.. Που ακόμη και στα νησιά, μέσα στις θάλασσες, γίνεται ένα απέραντο «υγρό πυρ»!..

Ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα ηφαίστειο!.. Τα τύμπανα της μεγάλης ανατροπής έχουν αρπάξει κι αυτά φωτιά!.. Η ειρηνική «Επανάσταση των Δικαίων» έχει αρχίσει κιόλας να κάνει την εμφάνισή της όχι μόνο στις πλατείες, αλλά και στους γύρω δρόμους!.. Όπου στενό και επαναστατική δράση!.. Όπου σοκάκι και επαναστατικό κίνημα!.. Όπου γειτονιά και επαναστατική φλόγα!..

Ήδη ο εξαίρετος, ο ενάρετος και έντιμος βουλευτής κ Μάκης Βορίδης, ένας από τους λίγους βουλευτές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, που τίμησαν το αξίωμά τους και δεν το μετέτρεψαν σε ένα οικογενειακό τηλεοπτικό σεξιστικό σόου, όπως κάποιοι γραφικοί συνάδελφοί του, είπε το αυτονόητο! Διαβάστε σήμερα την εφημερίδα «Δημοκρατία» και θα καταλάβετε πολλά!..

Όπου υπάρχει (ακόμη) ζώσα ελληνική ψυχή, μετά τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα των «επιβητόρων» και «νταβατζήδων» του Έθνους ή της Πατρίδας μας, μεταβάλλεται σε μία γλάστρα που ανθίζει λουλούδια!

Το μήνυμα της ελπίδος έχει μεταβληθεί σε μία αισιόδοξη πραγματικότητα!.. Η προσδοκία του λαού για κάτι καλό δεν είναι πλέον «προ των θυρών», αλλά εντός των θυρών της πόλεως! Το αέρινο τσουνάμι, που παρασύρει τα πάντα και δροσίζει τις ψυχές των κατατρεγμένων Ελλήνων είναι ένα ουρανόσταλτο θεϊκό δώρο!

Ακόμη και η ρήση «παρ’ ελπίδα» ( χωρίς να το περιμένει κανείς, απροσδόκητα, αναπάντεχα) έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιο των «Αγανακτισμένων» πολιτών, που ζητούν εδώ και τώρα ανατροπή της πολιτικής, την οποία μας επέβαλαν «με το έτσι θέλω» οι τύραννοι της Τρόϊκας! Οι τοκογλύφοι της Ευρώπης!..

Δεν υπάρχει πλέον αναμονή!.. Το να περιμένει δηλαδή ή να προβλέπει κάποιος ότι κάτι θα συμβεί είναι λόγια «έπεα πτερόεντα»!.. Λόγια του αέρα!..

Η Επανάσταση των Δικαίων είναι εδώ!..

Ο σαλπιγκτής των αρχαίων Ελλήνων, των Βυζαντινών προγόνων μας, της Επανάστασης του 1821, των Μακεδονομάχων, της Ηρωϊκής Στρατιάς του 1920 στη Μικρά Ασία, του ηρωϊκού Έπους του 1940 είναι εδώ!.. Και σαλπίζει για όλους μας!..

Έλληνες, η μεγάλη ώρα είναι τούτη η ώρα!..

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011