«Δεν έχω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος»!!!

Κωδικός Πόρου: 00285-117390-411
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 27/05/11 14:50
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Το Σχόλιο της Ημέρας, 00285-117390-411
Περιγραφή:

«Δεν έχω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος»!!!

Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Νίκου Καζαντζάκη, που είναι γραμμένη πάνω στον τάφο του: «Δεν ελπίζω τίποτε, δεν φοβάμαι τίποτε, είμαι ελεύθερος», ένας «αγανακτισμένος» πολίτης δίνει τη δική του διάσταση στο πρόβλημα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών που βιώνουν με τον δικό τους τρόπο την ανάλγητη και απάνθρωπη πολιτική Κυβέρνησης και Τρόϊκας! Ο κόσμος ξεχύνεται στους δρόμους και το ποτάμι, πλέον, δεν γυρίζει πίσω!..

ΝΕΟ ραντεβού -λέει- δίνουν σήμερα στις 6.00 μ.μ. οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν προχωρήσει σε διαμαρτυρία διαρκείας, καθώς, παρά τη βροχή διανυκτέρευσαν επί τόπου σε σκηνές. Κι όχι μόνο!..

‘Όπως γράφουν όλοι οι «μπλόγκερς», πανευρωπαϊκή συγκέντρωση μέσω facebook διοργανώνεται και στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων την Κυριακή, ενώ στο facebook, και στη σελίδα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το δικό τους «παρών» στις κινητοποιήσεις.

«Θα τα πούμε και σήμερα εκεί... απόψε θα πάρω και την κατσαρόλα μου και το μπρίκι μου... και τη σφυρίχτρα μου.... απόψε θα ακουστώ πιο δυνατά από χθες...και αύριο ακόμη πιο δυνατά... τώρα πια δεν είμαι μόνη μου να φωνάζω απ' το καναπέ μου... τώρα είμαστε χιλιάδες... είναι πολλά τα ντεσιμπέλ τώρα πια... και όποιος μπορεί ας κλείσει τα αυτιά του να μην ακούει... εγώ θα είμαι εκεί... και σήμερα εγώ... θα είμαι εκεί...», γράφει μία Ελληνίδα

«Εχτές έχασα την δουλειά μου 2η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Η απογοήτευση και η απελπισία πλέον είναι καθημερινότητα για μένα... αλλά εγώ είμαι κάθε μέρα εκεί κύριοι κλέφτες!!! Μέχρι να αρχίσετε να σκιάζεστε και να αρχίσετε να ιδρώνετε!!! Δεν έχω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος!!!», αναφέρει ένας άλλος συμπολίτης μας.

Όπως διαπιστώνουν, πλέον, κυβερνήτες και «τροϊκανοί» το κύμα διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» πολιτών διογκούται συνεχώς και –όπως προβλέπεται- θα γίνει ένα πραγματικό τσουνάμι, που θα κατακλύσει τους πάντες και τα πάντα!

Καιρός, λοιπόν, κάποιοι αχυράνθρωποι (για να μην πούμε μαριονέτες) πολιτικοί να καταλάβουν ότι «τα ψέματα τελείωσαν»!.. Δεν πάει άλλο!.. Από δω και πέρα, πολύ φοβούμαι, ότι δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με «αγανακτισμένους», αλλά και με εξεγερμένους πολίτες, των οποίων η οργή δεν γνωρίζω πού θα καταλήξει!..

Δεν είμαι μάντης ούτε προφήτης, αλλά ένας άνθρωπος, που διαθέτει κοινή λογική.

Και η απλή αυτή λογική λέει ότι όλοι οι πολιτικοί (ιδίως οι λεγόμενοι μνημονιακοί) να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Το ψωμί δεν έχει πολιτικό ή ιδεολογικό χρώμα. Κι αυτό μη το λησμονεί κανείς!


Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011