Τι είχε προφητέψει ο Πατροκοσμάς για την τηλεόραση και το διαδίκτυο;

Κωδικός Πόρου: 00285-114578-455
Συγγραφέας ή Δημιουργός: Σακκέτος Άγγελος
Ημερομηνία Δημιουργίας: 03/06/11 17:46
Εκδότης: Ελληνική λέσχη βιβλίου
Η γλώσσα του περιεχομένου: Ελληνικά
Σχέση: Δεν έχει δηλωθεί σχέση για το συγκεκριμένο τεκμήριο
Λέξεις κλειδιά: Προφητείες... , 00285-114578-455
Περιγραφή:

Τι είχε προφητέψει ο Πατροκοσμάς για την τηλεόραση και το διαδίκτυο;

Ποια είδηση ήταν τόσο συγκλονιστική, ώστε πολλά τηλεοπτικά κανάλια της Γερμανίας διέκοψαν το πρόγραμμά τους και μετέδιδαν από τη Χιλή ανατριχιαστικές δαιμονικές φάτσες που ξεπρόβαλλαν από computer!... Κι όχι μόνο!... Μερικοί φοβήθηκαν ότι η Γη δεχόταν επίθεση από το Διάστημα! Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..

"Θαρθή καιρός που θα βγει ο καταραμένος δαίμονας από το καυκί του".

 

«Ο Διάβολος των Σπηλαίων», όπως κυκλοφορεί μέσα στο Διαδίκτυο και προβληματίζει πολλούς χρήστες του Ιντερνέτ (Internet), όπως γράψαμε και ειδικό άρθρο στην εφημερίδα «Άλφα-Ένα» του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2008. Ποιο είναι, λοιπόν, αυτό το πλάσμα; Μια εξαπάτηση; Ένας επιμελημένος χειρισμός φωτογραφιών; Εργασία στο Photoshop; Υπάρχουν πολλές ιστορίες που περιβάλλουν αυτήν την φωτογραφία. Μερικοί λένε ότι είναι … εξωγήινος. Μερικοί λένε ότι είναι σώμα σε μορφή αποσύνθεσης και πολλά άλλα, που θα διαβάσουμε στο ανέκδοτο βιβλίο μας: «Ο Αντίχριστος των αντιχρίστων»!

Ας δούμε πρώτα τι γράφει ο σεβαστός γέροντας Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης, του οποίου τη γνώμη ο γράφων σέβεται πολύ:
«Θαρθεί καιρός που θα βγει ο καταραμένος δαίμονας από το καυκί του», (ίσως παίρνοντας εξουσία από τις μαγείες και λοιπές ακαθαρσίες των ανθρώπων, οι δαίμονες αρχίσουν να ελέγχουν την τεχνολογία των μιαρών ανθρώπων, ή και να ξεπετάγονται ακόμη από τις διάφορες συσκευές, όπως τηλεοράσεις, computer κλπ. Ήδη πριν μερικά χρόνια (1991) στη Χιλή, σε μία τράπεζα της πόλης Valparaiso, που μόλις είχε αναβαθμίσει το σύστημα των υπολογιστών της με νέες συσκευές αξίας 7,3 εκατομ. δολαρίων, πετάχτηκαν από την οθόνη ενός υπολογιστή (τερματικού), δαίμονες και μάλιστα η υπάλληλος που τους αντίκρισε πρώτη, η Maria Catalan (22 ετών), πέθανε ακαριαίως, αφού πήρε τούμπα, με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της!.. Μία άλλη υπάλληλος με το όνομα Camen De La Fuente, πέθανε κι αυτή μόλις προσπάθησε να διώξει το ανατριχιαστικό πρόσωπο από το computer, ενώ άλλη τρίτη υπάλληλος, η Luisa Morello (27 ετών και μητέρα 2 παιδιών), μετεφέρθη στο νοσοκομείο σε κατάσταση κώματος από εγκεφαλική νέκρωση, όπως εξήγησε ο εκ των αντιπροέδρων της τραπέζης Jorge Montalbo. Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους:
«Φαίνεται παράλογο και δεισιδαιμονία στις μέρες μας να μιλάμε για δαιμονοκαταληξία αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση»!
Το παράξενο της όλης περίπτωσης ήταν ότι, όταν το computer έβγαινε από το ρεύμα, το ανατριχιαστικό πρόσωπο του δαίμονος παρέμενε εκεί… Δύο ειδικοί τεχνικοί που προσπάθησαν να ελέγξουν το σύστημα των computers της Τραπέζης εκτινάχτηκαν ή στροβιλίσθηκαν μακριά από κάποια αόρατη δύναμη!.. Πλέον, κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει αρκετά κοντά, και ο διευθυντής της τράπεζας κάλεσε κάποιον ιερέα ο οποίος φημίζεται σαν εξορκιστής στη Λατινική Αμερική ονόματι Hector Diaz για να εξορκίσει τα δαιμονικά πνεύματα!

Αριστερά: Η πρώτη εικόνα από τηλεόραση 30-γραμμών, που εμφανίσθηκε το 1930 με πρόσωπο ανθρώπου!... Δεξιά: Μια σύγχρονη συσκευή τηλεόρασης. Το «μαγικό κουτί» ή «γυάλινη θεά», όπως τη χαρακτηρίζει ο γράφων, είναι σαν το μαχαίρι, που το χρησιμοποιούμε για να κόβουμε το ευλογημένο ψωμί και όχι να μαχαιρώνουμε ανθρώπους!..

Η είδηση ήταν τόσο συγκλονιστική, ώστε κανάλια ΤV της Γερμανίας διέκοψαν το πρόγραμμά τους και μετέδιδαν από τη Χιλή τις ανατριχιαστικές δαιμονικές φάτσες που ξεπρόβαλλαν από το computer. Μερικοί φοβήθηκαν ότι η Γη δεχόταν επίθεση από το Διάστημα!
Συνέβη όμως και στην Θεσσαλονίκη σε μια οικογένεια Χριστιανών το computer του γιου τους να αναγράφει μόλις το άνοιγε «666»! Διέγραψαν τα πάντα, έκαναν καινούργια εγκατάσταση λειτουργικού και προγραμμάτων αλλά τίποτε. Το έβαλαν μετά σε μία ντουλάπα. Από εκεί αυτό άνοιγε μόνο του, χωρίς να είναι στο ρεύμα και πάλι έγραφε «666»! Τελικά με τα πολλά κατάλαβαν ότι έπρεπε να απευθυνθούν σε ένα καλό πνευματικό, ο οποίος πράγματι, αφού διαπίστωσε ότι είχε αρχίσει μία νοοτροπία πνευματικής χαλάρωσης - αδιαφορίας στην οικογένεια, και ότι είχε από άγνωστη αιτία, κατά παραχώρηση Θεού, γίνει έδρα δαιμονικής δυνάμεως το computer, τους εξομολόγησε και τους έβαλε σε πνευματική σειρά. Τότε σταμάτησαν και οι δαιμονικές επιδείξεις. Η Ορθοδοξία είναι πανίσχυρη, όταν όμως δεν την ξεχνάμε!
Η τεχνολογία και κυρίως οι τηλεοράσεις θα χρησιμοποιηθούν από τον Αντίχριστο και τους ανθρώπους του με στόχο την εξαπάτηση του κόσμου, με την κρυφή συνεργασία των πονηρών πνευμάτων, τα οποία όμως θα κρύβουν την κακία τους, και θα κάνουν παραπλανητικά ψευτοθαύματα. Θα είναι τόσο στενή η σύνδεση, τότε, τεχνολογικών συσκευών και δαιμονικών δυνάμεων, που θα αντιστοιχεί η συσκευή στο κέλυφος (καυκί), και η δαιμονική δύναμη στο ζώο που ζει μέσα σ’ αυτό!
Η τηλεόραση θα είναι η αφετηρία της παραπλάνησης. Επειδή το ρόλο της εξαπάτησης θα τον παίζουν δαιμονικά πνεύματα, είναι δυνατόν να γίνεται «ζωντανή» συνομιλία ακόμα και με κλειστή ή χωρίς καθόλου τηλεόραση. Όμως για να μην τρομάξουν πρόωρα τον κόσμο, τα πονηρά πνεύματα θα χρησιμοποιήσουν πρώτα τις συσκευές της τεχνολογίας. Λόγω της γενικής αποστασίας του κόσμου από το Θεό, ο Σατανάς θα λυθεί όπως λέγει η Αποκάλυψη, και οι δαίμονες θα πάρουν εξουσία πάνω στους ανθρώπους όπως στην προχριστιανική εποχή. Θα βρουν τους καταλληλότερους εκφωνητές που θα είναι υποχείριά τους, και μέσω αυτών όχι μόνο δια της λογικής, αλλά και δια δαιμονικής υποβολής θα πείθουν τηλεοπτικά, για την αναγκαιότητα ενός παγκόσμιου κυβερνήτη, για να υπάρχει ειρήνη κλπ στον κόσμο. Μετά, θα παρουσιάσουν τον υποψήφιο αυτό (Αντίχριστο), που σε συνεργασία με τα πονηρά πνεύματα, θα εμφανίζεται ικανός και δυνατός, και θα υποβάλλει στο μυαλό του κάθε θεατή ότι είναι το χαρισματικό πρόσωπο που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Θα δείχνει θαύματα, καθ’ υποβολήν και αυτά, και γενικά θα προβάλλει σε όλες τις οθόνες τις φαντασίες του στους θεατές, προξενώντας προς όφελος του, μία εντύπωση θεϊκής δυνάμεως!! Θα είναι τόσο φοβερά τα αποτελέσματα, ώστε μόλις θα την γλιτώσουν «οι εκλεκτοί» Χριστιανοί, και αυτοί πιθανότατα διότι δεν θα έχουν τηλεόραση!! (Βλ. και «επίτομο των προφητειών»). Μετά την αρχική αποδοχή τους, θα αποθρασυνθούν περισσότερο οι δυνάμεις του κακού.
Αυτό που πιθανότατα εννοεί ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη, όταν λέει ότι ο ψευδοπροφήτης θα κάνει να λαλήσει (να μιλάει ζωντανά) η εικόνα του Θηρίου = Αντίχριστου, είναι πιο φοβερό, διότι τότε, μετά την αποδοχή του Αντίχριστου σαν παγκόσμιου ηγέτη, τα πράγματα θα έχουν προχωρήσει προς το χειρότερο, και δεν θα χρειάζονται καν συσκευές, σαν μέσα εξαπάτησης. Σήμερα που υπάρχουν οι τηλεοράσεις, τα projectors κλπ δεν είναι σπουδαίο να «λαλήσει» κάποια εικόνα. Μάλιστα με τις οθόνες LCD που είναι πλέον σαν εικόνες σε κάδρα! Δεν πρόκειται όμως για χρησιμοποίηση (γνωστών) συσκευών τότε από τον Ψευδοπροφήτη. Οι άνθρωποι της εποχής μας δεν εξαπατώνται από τηλεοράσεις που μοιάζουν με κάδρα, διότι ζουν μέσα στην τεχνολογική εποχή, πολύ περισσότερο οι άνθρωποι του μέλλοντος. Η εικόνα του θηρίου που θα παραπλανήσει τον κόσμο κατά την Αποκάλυψη, δεν θα μιλάει στηριζόμενη (κυρίως) στην τεχνολογία, αλλά στη μαγική - υπερφυσική επιβολή πάνω στον κάθε (μη πιστό) θεατή. Τότε, πχ, και απλές ζωγραφιές του Αντίχριστου θα στηθούν (σε) επίκαιρα σημεία οδών και πλατειών, και από εκεί θα ζωντανεύει ξαφνικά ο εικονιζόμενος, θα γίνεται τρισδιάστατος (επηρεάζοντας τη φαντασία των μη «εκλεκτών»), και θα διατάσσει τον κόσμο να τον προσκυνήσει και να σφραγισθεί! -ΛΜΔ)» (184).
Είναι γεγονός, ότι σε γενικές γραμμές, ο γράφων συμφωνεί με τον παραπάνω γέροντα. Θα δώσει μόνον μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες για την τηλεόραση, δεδομένου ότι, όπως λειτουργεί σήμερα, αποτελεί πραγματικά το «καυκί του διαβόλου». Κι όλα αυτά μετά από ένα άρθρο, που είδε το φως του διαδικτύου για τα αρνητικά συμπεράσματα που έχει η τηλεόραση στα παιδιά και τις βλαβερές συνέπειες από την καθήλωσή τους επί 32 ώρες την εβδομάδα μπροστά στο γυαλί, αλλά και πώς παραβιάζονται οι διατάξεις για τις διαφημίσεις.
Διαβάζουμε:
«Αντικοινωνική συμπεριφορά, επιθετική διάθεση, φτωχό λεξιλόγιο ή αυξημένο άγχος των παιδιών οφείλονται στην τηλεόραση.
Τα συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που άρχισε πριν πέντε περίπου χρόνια η Α΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην έρευνα περιλήφθηκαν περίπου 5.000 παιδιά από την περιοχή της Αττικής και της επαρχίας και βασίστηκαν σε απαντήσεις που δόθηκαν από τα παιδιά σε συνεργασία με τους γονείς τους.
Η μελέτη, σύμφωνα με την Επίκουρο Καθηγήτρια Παιδιατρικής κ. Πόπη Αναστασέα – Βλάχου, ότι την τηλεόραση προτιμούν πολλά Ελληνόπουλα, αφού ο μέσος όρος παρακολούθησης ήταν από 21 μέχρι 32 ώρες κάθε εβδομάδα.
Για τα παιδιά 6 χρόνων είναι 20 ώρες την εβδομάδα, 7-12 χρόνων και άνω των 13,32 ώρες. Τα αγόρια βλέπουν 2 ώρες περισσότερο τηλεόραση από τα κορίτσια.
Τα παιδιά που έχουν τηλεόραση στο δωμάτιό τους έχουν χαμηλότερη σχολική επίδοση γιατί παραμελούν το διάβασμα.
Η μελέτη έδειξε επίσης ότι μιμούνται περισσότερο αυτά που βλέπουν στη μικρή οθόνη τα μικρότερα παιδιά, τα παιδιά της ενδοχώρας και τα παιδιά με χαμηλή σχολική επίδοση. Επίσης η τηλεόραση ευθύνεται για την καθυστερημένη ώρα ύπνου των παιδιών και ιδιαίτερα των αγοριών γιατί υπακούουν πιο δύσκολα.
Τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες στην τηλεόραση έχουν:
 Κακή σχολική επίδοση.
 Προβλήματα συμπεριφοράς
 Μιμούνται και γίνονται αφορμή ατυχημάτων
 Έχουν φτωχό λεξιλόγιο (ή είναι δυσλεκτικά).
 Νιώθουν μοναξιά και είναι αντικοινωνικά.
 Είναι ανυπάκουα.
 Έχουν επιθετική διάθεση και συμπεριφορά.
 Έχουν αυξημένο άγχος και κυρίως τα αγόρια και φαντασιώσεις τα κορίτσια...» (185)

Θα κλείσουμε με ένα απόσπασμα άρθρου του γνωστού Πρωτοπρεσβύτερου π. Κυριακού Τσουρού, Γραμματέα της Σ.Ε. επί των αιρέσεων, όπου, στηλιτεύοντας τον σατανισμό για τα παιδιά, μεταξύ άλλων θα επισημάνει τα εξής:
«…Στο φθοροποιό έργο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έρχεται συνεπίκουρος η μαγική οθόνη της τηλεοράσεως. Οι παιδικές εκπομπές με αποκρυφιστικό και μαγικό περιεχόμενο, τύπου Χάρι Πότερ, είναι η καθημερινή «τροφή» των μικρών τηλεθεατών σε αρκετά κανάλια. Πολλοί από τους «ήρωες» των εκπομπών αυτών δεν είναι πρότυπα αρετής, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αυτοθυσίας, αλλά «ήρωες τού παραλόγου», υπεράνθρωποι που αντλούν τη δύναμη από μέσα τους, που δεν σκέπτονται καν άρα και δεν διδάσκουν ότι πέραν από τις ανθρώπινες δυνατότητες και ικανότητες υπάρχει η Παντοδυναμία και η Αγάπη τού Θεού. Αντί οι ήρωες αυτοί να διδάσκουν τη σωστή σχέση τού παιδιού προς τον Θεό Δημιουργό του, ντύνουν την «εικόνα τού Θεού» με μορφές ζώων και φανταστικών τεράτων.
Αλλά και με το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογικής προόδου τού ανθρώπου, το Διαδίκτυο, συμβαίνει, ό,τι και με τα άλλα επιτεύγματά του. Δηλαδή, δεν χρησιμοποιείται μόνον ως πολυτιμότατο αγαθό και μέσο ανταλλαγής γνώσεων και επικοινωνίας, αλλά συχνά ως μέσο όργανο διακίνησης καταστροφικών ιδεολογιών διαφόρων παραθρησκευτικών και σατανιστικών ομάδων.
Έτσι, μπορεί κανείς να βρει σε ιστοσελίδα σατανιστικής ομάδας, υπό τον τίτλο «Νέα της Κόλασης», ποιοί είναι οι «Δέκα λόγοι για τους οποίους είναι πολύ θαυμάσιο να είσαι σατανιστής» . Και βέβαια υπάρχει εκτενής ανάλυση για το πώς θα το πετύχεις.
Σε άλλη σελίδα διαβάζουμε: «Συμμετέχετε για να προάγουμε τις μεθόδους και να γεννήσουμε ένα σατανικό έθνος με το να προχωρήσετε στις επίλεκτες δυνάμεις των πιστών οπαδών τού σατανά... Έχει φτάσει η ώρα να συντρίψουμε τη χριστιανική υποκρισία και να φέρουμε στο προσκήνιο την κυριαρχία του σατανά στη γη, να φέρουμε τους χριστιανούς γονατιστούς μπροστά μας, δηλαδή να τους υποτάξουμε και να τους κυριέψουμε...».
Η προσφορά μέσω τού INTERNET εμπλουτίζεται ακόμη με πάμπολλες «αγγελίες» για «αναζητήσεις» φίλων σατανιστών ή με την προβολή των προτιμήσεών τους σε «θυσίες, ακρωτηριασμούς, κανιβαλισμό... μπάνιο σε αίμα κατσίκας και να το πίνει από ανθρώπινο κρανίο» (186).
Είχε άδικο, λοιπόν, ο Παπουλάκος του Βορρά, που μιλούσε για τον διάβολο, που «θα βγεί απ’ το καυκί του», που δεν είναι άλλο από την αρνητική τηλεόραση και – ακόμη, ακόμη - το διαδίκτυο; (*)

-----------------------

(*) Από το βιβλίο μας: "Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς".